Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Outsourcing Advisors (OA), primul portalul dedicat profesioniștilor din outsourcing, împlinește 3 ani

0

Outsourcing Advisors (OA), primul portalul dedicat profesioniștilor din outsourcing, împlinește 3 ani, Amalia Sterescu, CEO și fondator al OA, afirmând că echipa de consultanți se extinde pentru a răspunde nevoilor de instruire ale profesioniștilor locali din outsourcing.

„În 2012, când am creat prima platformă online pentru comunitatea românească de outsourcing, am avut un singur scop principal: de a contribui cu expertiza mea la un nivel superior de cunoaștere și de a sprijini avansarea României în top 50 destinații pentru outsourcing din lume! De la lansarea noastră în 2012, am înțeles importanța pe care o avem în a construi o comunitate de profesioniști de outsourcing. În 2012, am lansat campania „Sunt profesionist în outsourcing” și am promovat și intervievat numeroși profesioniști în outsourcing pe platforma noastră, în scopul de a crește vizibilitatea asupra acestei noi industrii”, a declarat Amalia Sterescu.

În 2014, Amalia Sterescu, CEO și fondator la Outsourcing Advisors, a lansat și primul Club de Outsourcing din România, o comunitate de profesioniști în outsourcing care au acces la studii specifice pentru industrie și pentru care vor fi organizate evenimente specifice, precum „Dezvoltarea liderul de tine”, un eveniment conceput și desfășurat pentru liderii HR Outsourcing din Cluj.

Amalia Sterescu comunicat

„Suntem bucuroși să anunțăm că vom fi în măsură să asistăm mai bine comunitatea Clubului nostru de Outsourcing prin parteneriatul recent încheiat cu Deloitte România. În acest mod, vom fi în măsură să oferim membrilor noștri studii, statistici și tendințe în funcție de nevoile lor”, a completat Amalia Sterescu.

De asemenea, începând din 2015, Outsourcing Advisors este partener strategic al revistei The Diplomat și a făcut parte din juriul care a selecționat primii câștigători ai Galei Outsourcing din România, continuând să fie principalul hub de informații pentru comunitatea românească de outsourcing în 2016.

„Vom continua eforturile noastre de a educa comunitatea prin programe specifice, personalizate și unice. În acest mod, vom contribui la o industrie mai consolidată de outsourcing în România și, de asemenea, la continuitatea în acest spațiu. Credem cu tărie că numai prin construirea acestui sentiment de comunitate vom fi în măsură să generăm o mai mare recunoaștere în industria care a creat cel mai mare număr de locuri de muncă în România începând cu anul 2005”, a conchis Amalia Sterescu.

Consultanții Outsourcing Advisors au creat programe personalizate, unele dintre ele unice în România, de la „Înțelegerea de bază a modului în care funcționează BPO & CSS” la programe complexe de „Telesales” și „Negociere avansată”, cu clienți din diferite culturi. Prin coaching, Outsourcing Advisors susține liderii Centrelor de Servicii Partajate (Shared Service Centers) pentru a spori ciclul de viață al unității lor de afaceri, pentru a fi în măsură să atragă mai mult business și să fie capabili să facă față expansiunii rapide.

Totodată, echipa Outsourcing Advisors are experiență în sprijinirea echipelor de management și liderilor HR în a pune în aplicare programe de succes de management al talentelor și a planurile de succesiune pentru persoanele lor cheie.

Outsourcing Advisors este primul site care a realizat harta principalilor furnizori de outsourcing din marile orașe ale țării, mai multe informații fiind disponibile accesând www.outsourcingadvisors.ro.

Amalia Sterescu este Sr. Business Consultant & Personal Branding Strategist și fondatorul Outsourcing Advisors și Public Speaking School. Leader și intraprenor educat la școala multor corporații cu amprentă globală, Amalia Sterescu a condus timp de 16 ani start-upuri în telecom și IT &C în România, India și China.

În prezent, Amalia Sterescu este antreprenor, a fondat propria companie de consultanță, Outsourcing Advisors, dar și o școală de public speaking, Public Speaking School, destinată tuturor antreprenorilor, sr managerilor și profesionistilor ce doresc să folosească public speaking ca și canal alternativ de promovare și vânzare sau de cultivare a imaginii personale.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.