Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

OTP Consulting România dă startul celei de-a doua caravane de informare din cadrul proiectului Antreprenor

0

• Zona vizată: București – Ilfov
• Perioada desfășurare: 1 septembrie – 10 octombrie (40 de zile)
• 30 de localități din judeul Ilfov în 30 de zile

OTP Consulting România, companie membră a OTP Group, şi Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, cea mai prestigioasă universitate tehnică din România, dau startul celei de-a doua caravane de informare privind proiectul multi-regional “Antreprenor – idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia”.

Caravana OTP Antreprenor
Caravana porneşte la drum pe data de 1 septembrie cu destinaţia București – Ilfov – cea de-a doua regiune vizată de campania de informare din cadrul proiectului și se încheie pe data de 10 octombrie.
În prima parte a perioadei (1-30 septembrie) autorulota OTP Antreprenor va străbate județul Ilfov, unde se va opri în 30 de localițăți, urmând ca în ultimele 10 zile caravana să revină în București.

Programul caravanei:

Ilfov – zona de nord (15 localități)

1 Septembrie – Chitila
2 Septembrie – Chiajna
3 Septembrie – Dudu
4 Septembrie – Roșu
5 Septembrie – Mogoșoaia
6 Septembrie – Buciumeni
7 Septembrie – Buftea
8 Septembrie – Otopeni
9 Septembrie – Snagov
10 Septembrie – Tunari
11 Septembrie – Balotești
12 Septembrie – Grădiștea
13 Septembrie – Corbeanca
14 Septembrie – Voluntari
15 Septembrie – Afumați

Ilfov – zona de sud (15 localități)

16 Septembrie – Bragadiru
17 Septembrie – Cornetu
18 Septembrie – Jilava
19 Septembrie – 1 Decembrie
20 Septembrie – Dărăști-Ilfov
21 Septembrie – Măgurele
22 Septembrie – Popești Leordeni
23 Septembrie – Berceni
24 Septembrie – Pantelimon
25 Septembrie – Ganeasa
26 Septembrie – Brșănești
27 Septembrie – Cernica
28 Septembrie – Bălăceanca
29 Septembrie – Glina
30 Septembrie – Cățelu

În perioada 1-10 octombrie caravana OTP Antreprenor va staționa în zona Universitatea POLITEHNICA din București.

Aceasta este cea de-a doua caravană de informare din cadrul proiectului OTP Antreprenor. Prima regiune vizată a fost Oltenia. Autorulota a străbătut, în perioada 11-15 mai, nu mai puţin de 675 de kilometri şi s-a oprit în cele mai importante cinci oraşe din zona de sud-vest a Olteniei. Pe parcursul celor 5 zile, membrii caravanei au stat de vorba cu nu mai puţin de 2.500 de persoane interesate de antreprenoriat.
Proiectul OTP Antreprenor s-a dovedit a fi de real interes pentru tinerii antreprenori care doresc să înceapă o afacere, atrăgând până acum peste 10.000 de persoane interesate de beneficiile auto-angajării şi iniţiativei antreprenoriale.

De asemenea, în urma concursului iniţiat în cadrul proiectului OTP Antreprenor, au fost desemnate câştigătoare 40 de idei de afaceri din domenii precum IT, media şi publicitate, design şi arhitectură, comerţ, turism, industrii creative sau alte activităţi recreative şi distractive. 18 din cele 40 de proiecte aparţin segmentului de antreprenoriat feminin. Toţi câştigătorii vor avea la dispoziţie câte 10.000 de euro, fonduri nerambursabile, cu care în perioada următoare îşi vor înfiinţa şi operaţionaliza noile firme (start-up-uri).

Proiectulmulti-regional “Antreprenor – idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia” va fi finalizat în luna noiembrie cu o conferinţă de închidere, în care vor fi prezentate rezultatele finale şi ideile de sustenabilitate.

OTP Consulting Romania, membră a OTP Group, operează pe piaţa locală din 2007. Compania oferă suport partenerilor şi clienţilor săi în obţinerea finanţărilor nerambursabile destinate investiţiilor şi dezvoltării de proiecte.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.