“Ospatar pentru o zi” pentru prematurii din Romania

0

Persoane publice si bloggeri  vor deveni in aceasta seara “Ospatar pentru o zi” pentru prematurii din Romania

Inotatorii Asociatiei Unu si Unu vor face valuri intr-o maniera inedita pentru a sprijini proiectul “Alo, Prematuritate” inscris la competitia comunitara Swimathon, editia 2015.

Astfel, cele 2 echipe  de inotatori „Toti pentru Unu si Unu” si „Toate panzele sus” vor  servi clientii restaurantului Trattoria Verdi in  data de 24 iunie 2015 intre orele 17.00 si 21.00, pentru a strange fondurile necesare demararii acestui proiect.

Afis-50x70-copy-3

Alaturi de gazdele restaurantului vor asigura o servire ireprosabila: Silviu Alecu, Ana Maria Mitrus, Bogdana Dobre, Lucian Badescu, Diana Gamulescu si Corina Croitoru.  O parte din suma incasata se va dona catre proiectul „Alo, prematuritate”.

Ambasadoare ale echipelor sunt Dana Rogoz si Tily Niculae. Le puteti intalni in aceasta seara, alaturi de inotatori si Asociatia Unu si Unu.

Va invitam sa fiti si voi alaturi de ei si sa-i sustineti rezervand o masa la 0731.333.411 (Trattoria Verdi Aviatorior). Puteti sa serviti o cina memorabilia, intr-o companie selecta si sa faceti o fapta buna.

Locurile sunt limitate.Puteti sa fiti si voi alaturi de ei si sa-i sustineti rezervand o masa la 0731.333.411 (Trattoria Verdi Aviatorior).

Va asteptam sa serviti o cina memorabilia, intr-o companie selecta si sa faceti o fapta buna. Locurile sunt limitate.

 

Despre Alo, Prematuritate

Alo, Prematuritatea este un serviciu cu acoperire naţională, oferit gratuit ce va asigura consiliere, suport şi prevenţie prin informare, iar părinții și viitorii părinți vor beneficia de experienţa medicilor din ariile: ginecologie, neonatologie, medicină de familie, psihologie, dar și de experiența unui părinte care a trecut prin această experiența a prematuritatii.

Alo, Prematuritatea este o contribuție la schimbarea sănătății publice atât pentru mama, copil, dar și pentru familie prin  ȋndrumarea corectă şi la timp a gravidei de la primele semne ȋngrijorătoare, poate salva vieți.

Despre Asociația Unu și Unu

Este prima și singura Asociație de părinți care apăra drepturile copiilor din sarcini multiple și/sau prematuri și ale familiei acestora și oferă suport pe perioada spitalizării și după externare. AsociațiaUnu și Unu este membră a EFCNI  (European Foundation for the Care of Newborn Infants), organizație cu reprezentanți din peste 50 de țări. EFCNI, cu sediul în Germania, este prima organizație pan-europeană care reprezintă interesele prematurilor și a nou-născuților, dar și ale părinților acestora. Misiunea Unu și Unu este de a îmbunătății sănătatea bebelușilor prin proiecte de prevenție privind nașterea prematură, informare și educare societății civile privind nașterea înainte de termen, oferirea de suport părinților cu copii născuți înainte de termen și derularea de proiecte privind urmărirea, monitorizarea copiilor după externare până la vârsta de 2 ani.

Viziunea Asociației Unu și Unu  este să devină vocea prematurilor, a multipletilor și a părinților lor din România.

Recent, Asociatia Unu si Unu a primit locul I la Gala Societatii Civile, sectiune “buget -/eficienta +” cu proiectul demarat in 2014 “Fire de dragoste”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează