„Orice donatie face educatie”, ne spun cei de la Sustin Educatia!

0

Am pornit programul Susţin Educaţia de la zero, dar cu multă determinare. În trei luni de la lansare ni s-au alăturat 68 de donatori care au sprijinit finalizarea a 8 proiecte cu o valoare totală de 8190 Ron.

În acest moment, 245 de copii şi elevi beneficiază de resursele primite şi îşi desfăşoară primele activităţi.

Am pornit 6, azi suntem 9, iar în februarie vom fi 14.

Ne bucurăm de încrederea pe care ne-aţi acordat-o până acum şi vă invităm să ne fiţi alături şi de acum încolo. Voi sunteţi cei care ne puteţi ajuta să creştem mai mari şi să devenim mai buni la ceea ce facem. Fiecare dintre voi poate alege proiectul care îi place şi îl poate susţine!

  • Puteţi direcţiona 2% din impozitul pe venit.
  • Puteţi dona bani sau resurse.
  • Puteţi adopta un proiect pe care să îl promovaţi şi să aveţi grijă ca el să strângă tot ce are nevoie.
  • Puteţi să vă implicaţi compania în strângerea de fonduri sau resurse.
  • Puteţi susţine pe Facebook, Causes şi Twitter şi le puteţi spune prietenilor despre asta.

Avem nevoie să ne încurajaţi să dezvoltăm în continuare programul Susţin Educaţia şi să atragem cât mai multe fonduri în sprijinul proiectelor înaintate de cadrele didactice.

Mai multe informaţii despre modalitătile de susţinere şi de direcţionare a 2% din impozitul pe venit, puteţi găsi pe site-ul nostru (http://www.sustineducatia.ro/sustine-proiect/).

Depinde de fiecare dintre noi să facem viitorul prin educaţia copiilor.

Programul Susţin Educaţia (www.sustineducatia.ro) este un program iniţiat de Asociaţia Română pentru Educaţia Tinerilor (www.aret.ro), un program ce se adresează educatorilor, învăţătorilor şi profesorilor din şcolile publice din România, dornici de a oferi copiilor condiţii mai bune de studiu, prin obţinerea de finanţări provenite din donaţii private.

Prin acest Program dorim:
• să aducem la viaţă cât mai multe proiecte educative destinate preşcolarilor şi elevilor
• să contribuim la dotarea cât mai multor săli de clasă cu resurse de baza şi auxiliare pentru activităţi educative formale şi non-formale
• să arătăm că educaţia de calitate este posibilă şi depinde de fiecare dintre noi

A.R.E.T. reprezintă un grup de tineri adunaţi în jurul unei idei: o lume mai bună şi mai curată prin intermediul educaţiei. Credem că educaţia depinde de fiecare dintre noi! www.aret.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează