Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Orbit lansează campania “Ajută-i să strălucească” și este alături de SOS Satele Copiilor pentru al cincilea an consecutiv

0

Orbit continuă să sprijine, pentru al cincilea an consecutiv, SOS Satele Copiilor, organizație care de peste 26 de ani are în grijă sute de copii și tineri defavorizați. Anul acesta, campania “Ajută-i să strălucească” vine în sprijinul adolescenților din Comunitatea de Tineri SOS Satele Copiilor, pentru a-i ajuta să dobândească stimă de sine și încredere în forțele proprii. Ca de fiecare dată, campania îi încurajează pe consumatori să se alăture cauzei. Astfel, 1% din valoarea oricărui pachet de gumă achiziționat până pe 1 decembrie 2019 va fi redirecționat către tinerii aflați în grija SOS Satele Copiilor pentru le a asigura o tranziție cât mai ușoară la viața de adult.

Și tu poți străluci! Implică-te și anunță-i și pe ceilalți de inițiativă, folosind #incubatoruldevisuri. Află mai multe detalii despre campanie: https://incubatoruldevisuri.ro

Campania Orbit “Ajută-i să strălucească” vine în continuarea a patru ediții de succes “Dăruiește zâmbete”, prin care 18.500 de copii aflați în grija SOS Satele Copiilor au beneficiat de cursuri de igienă dentară și de programe de dezvoltare personală. Dacă până acum principalii beneficiari ai programelor au fost cei mici, anul acesta Orbit vine în sprijinul tinerilor din comunitatea SOS Satele Copiilor și îi ajută să câștige încredere în ei, încredere susținută și de un zâmbet sănătos și frumos. Așadar, suma strânsă în cadrul campaniei va fi folosită pentru organizarea unor programe de dezvoltare personală și sesiuni de orientare și consiliere profesională, prin intermediul cărora adolescenții vor identifica metode de învățare și oportunități profesionale.

Ne bucurăm foarte mult că suntem și anul acesta alături de SOS Satele Copiilor România și am pregătit un proiect ce vine în continuarea firească a celor patru ani frumoși de parteneriat. Ne dorim să le oferim tinerilor din cadrul Comunității SOS Satele Copiilor activități menite să le dezvolte încrederea în forțele proprii, atât de importantă în adolescență, dar și în viața de adult”, a declarat Denisa Žideková, Orbit Brand Manager for Central Europe. “Încrederea să strălucească, să își urmeze visurile și să fie cei mai buni”, a adăugat ea.

Prin activitatea noastră la SOS Satele Copiilor România, urmărim creșterea și dezvoltarea copiilor într-un mod complet, care are în vedere viitorul lor de adulți. Acest lucru înseamnă susținerea tinerilor în a-și găsi o pasiune, un hobby sau un talent care să îi aducă mai aproape de o viitoare carieră. Tinerii aflați în programele noastre sunt receptivi și dornici să învețe. Ei își doresc să-și împlineasca visurile și, cu sprijinul necesar, reușesc să depășească traumele trecutului și să se integreze în societate. Ne bucurăm că ne putem baza și anul aceasta pe un partener de încredere precum Mars pentru a duce mai departe acest mesaj și a-i putea susține pe tinerii noștri care se află la început de drum. Prin eforturile noastre comune în cadrul programelor de mentorat, îi putem îndruma pe tinerii vulnerabili către cariere care să le ofere siguranță și șansa de a avea un viitor mai bun”, a declarat Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.

Campania Ajută-i să strălucească” este susținută și de cântăreața Sore Mihalache, ambasadoarea Orbit din acest an. Pe lângă implicarea sa în promovarea inițiativei, participarea la Ziua Voluntariatului Orbit în Satul SOS București, eveniment care a precedat campania “Ajută-i să strălucească”, a fost un prilej minunat pentru a le vorbi tinerilor despre ce a însemnat pentru ea să-și îndeplinească visul și despre cum viața de adult este întotdeauna mai ușoară cu zâmbetul pe buze. “Invitația de a mă alătura campaniei Ajută-i să strălucească mă onorează. Sunt mândră că am ocazia să fac parte din familia SOS Satele Copiilor și m-am bucurat să întâlnesc tineri bine crescuți și energici și să le descopăr visurile pe care speră să și le împlinească atunci cand vor fi adulți. Am tot respectul pentru oamenii care se lupta zilnic să strângă resurse pentru a le oferi un mediu sănătos,încărcat de afecțiune.Adolescenții, însă, au nevoie și de susținerea noastră pentru a reuși. Campania Orbit este un demers necesar pentru ca acești tineri minunați să aibă încredere în ei și să simtă sprijinul celor din jur”, a declarat Sore.

Despre Mars, Incorporated

Mars, Incorporated este o afacere de familie, cu o istorie de peste un secol în fabricarea de diverse produse și oferirea de servicii pentru oameni și pentru animalele lor dragi de companie. Cu vânzări de aproximativ $35 miliarde, compania este un business global care produce unele dintre cele mai îndrăgite mărci din lume: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS and COCOAVIA®. Mars oferă, de asemenea, servicii medicale veterinare care includ BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® și Pet Partners™. Cu sediul în McLean, VA, Mars operează în peste 80 de țări. Cele 5 Principii ale Mars – Calitate, Responsabilitate, Reciprocitate, Eficiență și Libertate – îi inspiră zilnic pe cei peste 125.000 Asociați să creeze plus valoare pentru parteneri și să livreze creșterea de care sunt mândri în fiecare zi.

Pentru mai multe informații despre Mars, vă rugăm vizitați www.mars.com și urmăriți conturile Mars pe Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram și YouTube.

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, organism care derulează programe în 134 de ţări ale lumii. Asociaţia SOS Satele Copiilor România este prezentă în România de 26 de ani şi îşi desfăşoară activitatea prin 3 programe la nivel naţional: în Bucureşti, Cisnădie – Sibiu şi Hemeiuş – Bacău. Activitatea organizaţiei este centrată pe asistarea şi sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice. În prezent, 1000 de copii și tineri sunt sprijiniți direct de organizație, dintre care aproape 200 cresc în familia SOS România. SOS Satele Copiilor România derulează, în paralel, servicii de prevenţie a abandonului, prin Centrele de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.