Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Orbit donează 140 000 RON organizației SOS Satele Copiilor România

0

Orbit continuă să sprijine, pentru al cincilea an consecutiv, SOS Satele Copiilor, organizație care de peste 27 de ani are în grijă sute de copii și tineri defavorizați. Campania “Ajută-i să strălucească” vine în sprijinul adolescenților sprijiniți de SOS Satele Copiilor, pentru a-i ajuta în tranziția lor către viața de adult. Ca de fiecare dată, campania îi încurajează pe consumatori să se alăture cauzei. Astfel, Orbit va dona 140 000 RON din vânzările pachetelor de gumă din perioada 5 octombrie – 29 noiembrie 2020.

Anul acesta, donația va susține programele derulate de SOS Satele Copiilor, care sprijină atât tinerii din Comunitățile de Tineri SOS, cât și pe cei proveniți din familii dezavantajate, beneficiari ai SOS Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Copii și Părinți. SOS Satele Copiilor ajută tinerii să se integreze în societate, încurajându-i să fie responsabili, independenți, ajutându-i să își găsească un serviciu și încurajându-i să comunice cu autoritățile, să dezvolte relații cu oamenii și să își găsească o locuință atunci când încep viața pe cont propriu. O parte din donație va fi folosită, de asemenea, pentru formarea tinerilor din comunitățile dezavantajate în diverse domenii. Prin această inițiativă, Orbit dorește să ajute tinerii, să aducă puțină strălucire în viața acestora.

Prin campania Ajută-i să strălucească, care se derulează de cinci ani, Orbit a donat 773 488 Ron. Din 2019, campania a venit în sprijinul tinerilor adulți pentru a-i ajuta să ia deciziile cele mai bune, odată intrați în viața de adult.

“Orbit continuă campania de responsabilitate socială care ajută tinerii susținuți de SOS Satele Copiilor România și suntem tare bucuroși să putem colabora și anul acesta. Până acum, fondurile primite au fost utilizate pentru derularea unor programe de dezvoltare personală, adresate unui număr de peste 5000 de copii și tineri și pentru susținerea familiilor vulnerabile în comunitățile în care noi acționăm. Asteptăm cu mult entuziasm derularea campaniei și credem cu tărie că putem aduce împreună zâmbete sincere pe fețele copiilor!“ a declarat Diana Podaru, Director SOS Satele Copiilor.

Și tu îi poți ajuta să strălucească! Acum ai șansa de a câștiga gumă de mestecat pentru tot anul! Află mai multe detalii despre campanie: https://incubatoruldevisuri.ro
Mestecă gumă Orbit și ajută!

Orbit este lider pe piața de gumă de mestecat fără zahăr și scopul brandului este să ofere tuturor un zâmbet sănătos și frumos pentru a crește încrederea în sine și starea de bine. Guma de mestecat fără zahăr este un mod simplu și practic de a ne face să ne simțim mai bine în orice situație. Este un mod eficient de a îți păstra sănătatea și prin opțiunile variate de arome, fiecare își poate alege ce își dorește.

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, organism care derulează programe în 135 de ţări ale lumii. Asociaţia SOS Satele Copiilor România este prezentă în România de 27 de ani şi îşi desfăşoară activitatea prin 3 programe la nivel naţional: în Bucureşti, Sibiu şi Bacău. Activitatea organizaţiei este centrată pe asistarea şi sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.