„Optimum Cibum” si 10% din costul marcii sunt alocati pentru proiecte umanitare

0

Programul “Recomandat Optimum Cibum” este un proiect al Asociatiei Consumatorilor de Produse Alimentare din Romania- “Optimum Cibum” si se aplica firmelor sau institutiilor care activeaza in zone de interes agro-alimentar, cum ar fi: restaurante, magazine, producatori, distribuitori, furnizori de servicii, firme catering, scoli, gradinite, alte unitati de invatamant, asociatii.

Beneficii Marca “Recomandat Optimum Cibum”

  • sprijina cu 10% din costul marcii diverse proiecte umanitare
  • diferentiaza produsul si/sau serviciul fata de concurenta prin promovarea unui set de indicatori autoimpusi
  • consolideaza reputatia; credibilizeaza activitatea firmei beneficiar de marca;
    informeaza consumatorul “pe loc” despre calitatea produselor si/sau serviciilor
  • ofera prin ACPA Romania consultanta si asistenta pe zona de legislatie siguranta alimentara, protectia consumatorului, sanatate publica
  • ofera prin partenerii ACPA Romania consultanta si asistenta pe zona Marketing/PR
  • utilizare logo “Recomandat Optimum Cibum” in forma printata (stickere, pliante, Diploma Marcii, etc) sau in documentele de comunicare (antet, carti de vizita, adrese oficiale, etc)

Obtinere Marca “Recomandat Optimum Cibum”

cibinumIn vederea obtinerii marcii  “Recomandat Optimum Cibum”, solicitantul trebuie sa formuleze o cerere tip. Daca dupa procesul de Evaluare, nota obtinuta de Solicitant este mai mare de 7,00, Secretariatul Optimum Cibum poate acorda Marca pentru o perioada de 12 luni.

Asociatia Consumatorilor de Produse Alimentare din Romania (ACPA Romania) – “Optimum Cibum” s-a constituit in 2013 si functioneaza in conformitate cu OG nr.26/2000 ca o asociatie non-profit, neguvernamentala si apolitica, dedicata consumatorului de produse alimentare din Romania, fiind axata pe informare- preventie- educatie. Mai multe informatii pe www.acparomania.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează