Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Optimum Cibum” si 10% din costul marcii sunt alocati pentru proiecte umanitare

0

Programul “Recomandat Optimum Cibum” este un proiect al Asociatiei Consumatorilor de Produse Alimentare din Romania- “Optimum Cibum” si se aplica firmelor sau institutiilor care activeaza in zone de interes agro-alimentar, cum ar fi: restaurante, magazine, producatori, distribuitori, furnizori de servicii, firme catering, scoli, gradinite, alte unitati de invatamant, asociatii.

Beneficii Marca “Recomandat Optimum Cibum”

  • sprijina cu 10% din costul marcii diverse proiecte umanitare
  • diferentiaza produsul si/sau serviciul fata de concurenta prin promovarea unui set de indicatori autoimpusi
  • consolideaza reputatia; credibilizeaza activitatea firmei beneficiar de marca;
    informeaza consumatorul “pe loc” despre calitatea produselor si/sau serviciilor
  • ofera prin ACPA Romania consultanta si asistenta pe zona de legislatie siguranta alimentara, protectia consumatorului, sanatate publica
  • ofera prin partenerii ACPA Romania consultanta si asistenta pe zona Marketing/PR
  • utilizare logo “Recomandat Optimum Cibum” in forma printata (stickere, pliante, Diploma Marcii, etc) sau in documentele de comunicare (antet, carti de vizita, adrese oficiale, etc)

Obtinere Marca “Recomandat Optimum Cibum”

cibinumIn vederea obtinerii marcii  “Recomandat Optimum Cibum”, solicitantul trebuie sa formuleze o cerere tip. Daca dupa procesul de Evaluare, nota obtinuta de Solicitant este mai mare de 7,00, Secretariatul Optimum Cibum poate acorda Marca pentru o perioada de 12 luni.

Asociatia Consumatorilor de Produse Alimentare din Romania (ACPA Romania) – “Optimum Cibum” s-a constituit in 2013 si functioneaza in conformitate cu OG nr.26/2000 ca o asociatie non-profit, neguvernamentala si apolitica, dedicata consumatorului de produse alimentare din Romania, fiind axata pe informare- preventie- educatie. Mai multe informatii pe www.acparomania.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.