OPTIMILE CAMPIONATULUI DE TEATRU SPORT – FESTIVALUL NAȚIONAL DE IMPROVIZAȚIE !MPRO, ED. A II-A

0

!MPRO revine pe scena teatrelor din București și din țară!

Singurul Festival Național de Teatru de Improvizație își începe cea de-a doua ediție printr-un amplu turneu de spectacole în țară, desfășurate în perioada 9 – 13 octombrie.

Cele mai bune trupe ale bătăliilor creative ce vor avea loc în Galați, Baia Mare, București, Oradea, Craiova, Iași, Târgoviște și Târgu Mureș vor performa în fața publicului bucureștean în etapele următoare de sferturi și semifinale, în singurul festival ce reunește actori profesioniști ai teatrului de improvizație.

Astfel, Pe 9 Octombrie, la ora 18,00, în Summer Time Pub are loc un eveniment istoric: confruntarea creativă și curajoasă dintre trupa Social Act Theatre din Galați și trupa iEle din București, la care și tu vei face parte din juriu!
Două echipe de câte trei actori, un MC, un muzician, Expertul Tehnic, Expertul Narativ și Expertul în Divertisment (ai ghicit, publicul) vor da ce e mai bun din ei timp de două reprize a câte 45 de minute.

Jocuri de agilitate, jocuri cu surprize, jocuri muzicale sau cu voluntari, toate acestea și multe altele într-un spectacol dinamic, intens și super-distractiv.

Spectacolul face parte din etapa de optimi a Campionatului Național de Teatru Sport, un eveniment în premieră națională.

Campionatul Național de Teatru Sport face parte din ediția a doua !MPRO – Festivalul Național de Improvizație.

Vezi mai multe detalii pe www.improfest.ro, pe facebook.com/improfest.ro si pe https://www.facebook.com/SocialActTheatre.

Surpriză: vom sărbători câștigătorii alături de Trupa Over!

!MPRO_afis

Eveniment recomandat de Magic FM!

Parteneri: Summer Time Pub, Hotel Magnus, Trupa Over

Parteneri media: Revista Explore*, Prin Galați, Presă Galați, Șapte Seri Galați Brăila

Intrarea:
Până în ziua spectacolului: 25 lei.
La intrare: 30 lei

REZERVARI SUMMER TIME PUB:
0747111504

DESPRE CAMPIONATUL TEATRULUI SPORT  ȘI FESTIVALUL NAȚIONAL DE IMPROVIZAȚIE !MPRO.

Teatrul Sport este o formă de teatru modern, un spectacol de improvizație adus în România de către Vlad Massaci. Împreună cu actrița și profesoara de improvizație Mihaela Sîrbu, regizorul va juriza Finala Campionatului de Teatru Sport, spectacol programat în deschiderea Festivalului Național de Improvizație, pe 23 octombrie.

Cea de-a doua ediție !MPRO aduce în perioada 23 octombrie – 1 noiembrie pe scena teatrelor din București spectacole în premieră în România. Timp de 10 zile, la Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Elisabeta și Godot Cafe-Teatru, actorii vor juca în fața publicului formate noi de improvizație, extrem de populare în țări precum SUA, Canada sau Australia. În cele zece zile de eveniment publicul va avea parte atât de spectacole de teatru de improvizație jucate pentru prima data în cadrul festivalului cât și de ateliere, lansări de carte și proiecții de film ale improvizatorilor internaționali. La prima ediție, !MPRO și-a propus să aducă laolaltă trupele de improvizație din România, pentru a arăta publicului peisajul improvizației așa cum a fost el conturat de cei peste o sută de improvizatori români. Anul acesta !MPRO provoacă deopotrivă spectatorii și comunitatea actorilor să descopere provocarile teatrului de improvizație, un cameleon al artelor spectacolului.

Programul Campionatului de Teatru Sport poate fi accesat pe improfest.ro/program.

Ediția a 2-a !MPRO este organizată cu sprijinul ARCUB, prin programul București 555.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.