Oportunitate de cariera in consiliere profesionala pentru mediul rural

0

Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala Eleutheria angajeaza consilieri de orientare profesionala pentru centrele sale de consiliere din Tg. Mures, Sibiu, Brasov, Constanta, Focsani si Galati.

Acestia isi vor desfasura activitatea cu precadere in mediul rural si vor avea rolul de a recruta, consilia si mentine legatura cu beneficiarii proiectului: persoane din agricultura de subzistenta aflate in cautarea unui loc de munca,  care doresc sa urmeze cursuri de formare profesionala sau care sunt interesate de deschiderea sau dezvoltarea unor initiative private.

Candidatii trebuie sa aiba studii in stiinte sociale sau sa demonstreze experienta anterioara in activitati de dezvoltarea resurselor umane.

Cei interesati ne pot contacta la telefonul   0730.627.853 begin_of_the_skype_highlighting 0730.627.853 end_of_the_skype_highlighting (pentru Sibiu, Tg Mures si Brasov) si 0730.627.854 begin_of_the_skype_highlighting 0730.627.854 end_of_the_skype_highlighting (pentru Constanta, Focsani si Galati) sau ne pot trimite CV-ul la adresa de email: rural@cadi.ro. Descrierea detaliata a pozitiei poate fi solicitata la aceeasi adresa de email.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează