Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oportunitate de cariera in consiliere profesionala pentru mediul rural

0

Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala Eleutheria angajeaza consilieri de orientare profesionala pentru centrele sale de consiliere din Tg. Mures, Sibiu, Brasov, Constanta, Focsani si Galati.

Acestia isi vor desfasura activitatea cu precadere in mediul rural si vor avea rolul de a recruta, consilia si mentine legatura cu beneficiarii proiectului: persoane din agricultura de subzistenta aflate in cautarea unui loc de munca,  care doresc sa urmeze cursuri de formare profesionala sau care sunt interesate de deschiderea sau dezvoltarea unor initiative private.

Candidatii trebuie sa aiba studii in stiinte sociale sau sa demonstreze experienta anterioara in activitati de dezvoltarea resurselor umane.

Cei interesati ne pot contacta la telefonul   0730.627.853 begin_of_the_skype_highlighting 0730.627.853 end_of_the_skype_highlighting (pentru Sibiu, Tg Mures si Brasov) si 0730.627.854 begin_of_the_skype_highlighting 0730.627.854 end_of_the_skype_highlighting (pentru Constanta, Focsani si Galati) sau ne pot trimite CV-ul la adresa de email: rural@cadi.ro. Descrierea detaliata a pozitiei poate fi solicitata la aceeasi adresa de email.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.