Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Opera Comică pentru Copii este alături de copiii cadrelor medicale

0

Opera Comică pentru Copii este alături de copiii cadrelor medicale

Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii (OCC), oferă copiilor cadrelor medicale și personalului auxiliar din spitalele bucureștene acces gratuit la aplicația Opera Copiilor (www.operacomica.ro). Pe tot parcursul acestei perioade, OCC își dorește să ajungă și în casele acestor copii, care simt absența părinților. Copiii eroilor au nevoie de noi, trebuie să le fim aproape, să le oferim aprecierea noastră și produse culturale de calitate.   

Din respect și devotament, căci doar datorită lor vom putea reveni în sălile de spectacole, Opera Comică pentru Copii oferă în această perioadă acces gratuit la spectacolele de operă, operetă, balet, musical și teatru pentru copii, dar și la emisiunile educative produse în exclusivitate pentru aplicația Opera Copiilor.

“Trecem printr-o perioadă dificilă, dar nu înseamnă că nu putem rămâne împreună, mai ales alături de cei mici, căci pentru ei, Opera Comică pentru Copii se reinventează!”,a declarat Felicia Filip, managerul instituției.

Pentru a obține acces gratuit în aplicația Opera Copiilor se completează un formular. După trimiterea acestuia, cadrele medicale vor primi pe adresa de e-mail datele necesare pentru intrarea în cont: bit.ly/ÎnscriereCadreMedicale.

În luna mai Opera Copiilor continuă să ofere un program variat de spectacole

Chiar dacă sala de spectacol s-a mutat la tine acasă, Opera Comică pentru Copii își continuă programul normal,  cu două spectacole pe săptămână, difuzate în aplicația www.operacomica.ro, astfel: 

02 Mai 2020 opera Răpirea din Serai, regia: Cristian Mihăilescu

03 Mai 2020 musicalul Punguța cu doi bani, regia: Gabriela Dumitru

09 Mai 2020baletulPrinț și Cerșetor, regia şi coregrafia: Cătălin Caracaş

10 Mai 2020 – concertul-lecțieRomânia Muzicală, regia: Irina Furdui

16 Mai 2020– opereta Noapte la Veneția, regia: Cristian Mihăilescu

17 Mai 2020 baletulPoveste Vieneză, regia şi coregrafia: Cătălin Caracaş

23 Mai 2020 opereta Joc și Rock, regia: Cristian Mihăilescu

24 Mai 2020 operaDirectorul de Teatru, regia: Cristian Mihăilescu

30 Mai 2020musicalulCarnavalul Animalelor, regia: Elena Morar

31 Mai 2020 concertul – lecțiePetrică și Lupul

Părinții ar trebui să aibă acces legal la conturile de pe platformele sociale ale copiilor?

Începând cu 15 aprilie, Opera Comică pentru Copii a lansat pe pagina de Facebook o nouă emisiune: dezbaterea LIVE „Mădălin vs. Emil”, care se desfășoară în fiecare miercuri, de la ora 20:20. Dacă săptămâna trecută subiectul s-a dezbătut în jurul întrebării „Școala online – utilitate sau moft?”, miercurea aceasta Mădălin și Emil vor avea o altă dezbatere interesantă – „Părinții ar trebui să aibă acces legal la conturile de pe platformele sociale ale copiilor?” Tu ce părere ai? Intră pe pagina de Facebook a Operei Comice pentru Copii și spune-ți opinia!

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat întreaga activitate în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, oferind spectacole și emisiuni în Aplicația Opera Copiilor. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.