OPEN DOORS Marathon Da startul carierei tale!

0

Inspire a lansat un nou proiect de dezvoltare pentru tineri – OPEN DOORS Marathon.

Proiectul vine in sprijinul studentilor/masteranzilor/absolventilor care sunt in cautare de oportunitati pentru o viitoare cariera si ii pune in contact direct cu companiile pentru care viseaza sa lucreze. 

Ce iti ofera?

  • Posibilitatea de a interactiona cu viitorii tai angajatori si de a invata lucruri noi
  • Posibilitatea de a cunoaste mediul de lucru al unor companii de renume la nivel international
  • Prezentari sustinute de expertii din domeniul tau
  • Job-uri full-time sau programe de internship

 

Cu ce vii tu?

  • Cu multa ambitie si dorinta de dezvoltare

 

Proiectul are loc in perioada 24 mai – 1 iulie si contine 2 componente:

Open Doors Companies – unde esti asteptat la sediul companiile implicate in proiect Open Doors Universities – aducem companiile la tine in facultate.

 

Urmatoarele intalniri se adreseaza pasionatilor de IT, in cadrul carora companiile AXWAY, Raiffeisen Bank si Synygy ofera oportunitati de cariera celor mai activi, pasionati si energici participanti.

Afla mai multe detalii pe buzzcamp.ro/opendoors/ si inscrie-te acum. Pentru orice intrebari, contacteaza-ne la info@inspirebusiness.ro.

Afis - open-doors-online

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează