Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

OPEN DOORS Marathon Da startul carierei tale!

0

Inspire a lansat un nou proiect de dezvoltare pentru tineri – OPEN DOORS Marathon.

Proiectul vine in sprijinul studentilor/masteranzilor/absolventilor care sunt in cautare de oportunitati pentru o viitoare cariera si ii pune in contact direct cu companiile pentru care viseaza sa lucreze. 

Ce iti ofera?

  • Posibilitatea de a interactiona cu viitorii tai angajatori si de a invata lucruri noi
  • Posibilitatea de a cunoaste mediul de lucru al unor companii de renume la nivel international
  • Prezentari sustinute de expertii din domeniul tau
  • Job-uri full-time sau programe de internship

 

Cu ce vii tu?

  • Cu multa ambitie si dorinta de dezvoltare

 

Proiectul are loc in perioada 24 mai – 1 iulie si contine 2 componente:

Open Doors Companies – unde esti asteptat la sediul companiile implicate in proiect Open Doors Universities – aducem companiile la tine in facultate.

 

Urmatoarele intalniri se adreseaza pasionatilor de IT, in cadrul carora companiile AXWAY, Raiffeisen Bank si Synygy ofera oportunitati de cariera celor mai activi, pasionati si energici participanti.

Afla mai multe detalii pe buzzcamp.ro/opendoors/ si inscrie-te acum. Pentru orice intrebari, contacteaza-ne la info@inspirebusiness.ro.

Afis - open-doors-online

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.