Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

One World Romania. Spre ediția cu numărul 12

0

Cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania va avea loc în primăvara anului viitor – pe parcursul a 10 zile, în perioada 15 – 24 martie 2019. Până atunci, plănuim o serie de proiecții în reluare a unor filme din selecția 2018 și alte evenimente, iar activitățile și proiecțiile din programul KineDok și One World Romania la Școală au reînceput deja în forță.

Până la următoarea ediție, avem nevoie de sprijinul vostru pentru a exista ca organizație independentă și pentru a crește în continuare. Și, pentru că suntem în luna mai, ne puteți ajuta direcționând 2% din impozitul pe venit către Asociația One World Romania, până pe 25 ale lunii. Puteți descărca formularele230 și 212 (pentru PFA), pe care le-am completat cu datele noastre.

Formular 230

Formular 212

Publicul nostru este baza! Țineți aproape, urmărindu-ne pe site-ul www.oneworld.ro sau pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/one.world.romania.

Organizator: Asociația One World Romania

Partener principal: Programul Statul de Drept Europa de Sud Est al Konrad-Adenauer-Stiftung

Partener principal al programelor educaționale: Grupul CEZ în România

Parteneri principali KineDok: Institute of Documentary Film (Republica Cehă), Centrul Național al Cinematografiei

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.