Office 365 – un nou webinar IT Spark pentru ONG-uri

1

TechSoup Romania si IT Spark te invita la o noua demonstratie de tehnologie in beneficiul sectorului non-profit, in cadrul Webinar-ului Office 365.

Daca lucrezi intr-un ONG si iti doresti sa devii mai eficient cu ajutorul tehnologiei, fa-ti timp sa ni te alaturi joi, 30 iunie, incepand cu ora 4.30, pentru a vorbi despre cum poate iti complementa Office 365 munca.

Ca de obicei, participarea este gratuita si deschisa tuturor, prin simpla accesare a link-ul:

https://www.livemeeting.com/cc/mvp_no_voip/join?id=F8H8HT&role=attend

cu cel mult 30 de minute inainte de ora programata. Pentru a putea participa, vei avea nevoie de clientul de LiveMeeting, disponibil pentru download chiar pe pagina evenimentului.

Vei pleca din webinar cu o privire de ansamblu asupra Office 365, cu informatii despre Exchange, Sharepoint si Lync Online, Office Web Apps si Microsoft Office 2010 Professional Plus. Webinar-ul va fi sustinut Cristian Valean si Tudor Damian, reprezentanti ai comunitatii IT Spark, impreuna cu un invitat special, Valentina Ion, Information Worker Business Group Lead, Microsoft Romania.

Te asteptam!

Despre TechSoup

TechSoup Romania face parte din programul de donatii tehnologice TechSoup Global, prin care braduri IT importante ca Microsoft si Cisco furnizeaza hardware si software ONG-urilor din intreaga lume. Cum puteti beneficia de donatii tehnologice? Doar inregistrandu-va organizatia si plasand o comanda pe portalul nostru. Pentru intrebari si detalii, ne puteti contacta la adresa: pr@techsoup-romania.org.

Despre IT Spark

IT Spark este o comunitate tehnica, utila celor implicati in zona IT-Pro entry si mid-level: studenti sau incepatori in domeniul IT, personal tehnic si non-tehnic din segmentul IMM/ONG si end-users/consumers care fie sunt la inceput, fie vor sa invete mai multe despre acest domeniu. Parteneriatul cu TechSoup ne permite sa interactionam mai usor cu zona ONG-urilor, oferind solutii practice si concrete pentru eventualele probleme existente.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.