Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oferă o carte de povești unui copil de la sat, o campanie literară caritabilă

0

Nevoia de a dărui există în fiecare din noi încă de la cele mai fragede vârste și faptul că putem oferi fericire prin ceea ce facem este un lucru cât se poate de frumos și benefic.

Când suntem copii, indiferent unde ne-am afla, basmele și legendele sunt printre cei mai buni prieteni ai noștri, dacă ajungem să cunoaștem prin bunăvoința adulților. În mediul rural românesc, basmele și legendele sunt înlocuite de muncile gospodăriei, iar seara copiii așteaptă cu nerăbdare o poveste, alta decât cele pe care le tot spune bunicuța. Haideți să-i ajutăm pe copilașii de la sate să aibă parte de povești noi care să-i ajute să viseze și să le prelungim copilăria. Prin achiziționarea online a 3 cărți la 10 lei de la Editura Rosetti, un copil primește o carte de Crăciun, care îi va fi cel mai bun prieten pe tot parcursul anului. Un gest minim pentru un efect maxim. Implică-te! Comandă online cărticele de basme și legende pentru copii de la sate

http://editurarosetti.ro/?operatie=colectie&colectie_id=8

Pictures3-001

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.