Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O tura frumoasa de ciclism pe malul fluviului la Maratonul Dunarii

0

37 de curse pe doua trasee provocatoare si pitoresti in judetul Giurgiu

Maratonul Dunarii, organizat de Razvan Juganaru, multiplu campion national MTB, Ciclocross si Velodrom, cu ajutorul echipei MPG, este o surpriza oferita riderilor, cu ingrediente atent alese pentru a rezulta trasee atractive. Astfel, pe 25 octombrie, amatorii si profesionistii pasionatii de ciclism se vor putea relaxa in natura, in sudul judetului Giurgiu si vor putea admira intr-o singura tura de toate frumusetile naturale ce pot fi intalnite in zona de campie.

Maratonul Dunarii va avea doua trasee adaptate indemanarii oricarui rider, la care se va tine cont de nivelul de abilitati, varsta si sex dupa cum urmeaza: Scurt, de 15 km, si Standard, de 45 km.

Start Maratonul Dunarii 1

Traseul Scurt este dedicat copiilor, incluzand doua categorii de varsta, 6-9 si 10-13 ani, impartite in curse de fete si de baieti. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege acest traseu dar vor desfasura doar o cursa de agrement.

Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 2, 3 si 4 – masculin si feminin, cu podiumuri pe 5 categorii de varsta, respectiv pentru 14-19 ani, 20-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani si pentru cei care au peste 50 de ani. La nivelul 1 se va concura la masculin – 14-19 ani si peste 20 ani, respectiv la feminin +14 ani. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.

Prin urmare, pentru a va bucura de aceasta competitie frumoasa in natura, pe nu va ramane decat sa va alegeti cursa dorita si sa faceti rezervarea, iar pana pe 18 octombrie veti putea beneficia de un pret redus pe pagina evenimentului prin click aici. Sezonul de ciclism Riders Club se va incheia cu Haiduci si Domnite, o competitie ce va fi reprogramata pentru luna noiembrie, iar apoi vom avea ce povesti la gura sobei si la ce visa pentru anul viitor.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.