Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

‘’O tabletă pentru un nume!’’

0

Concurs de propuneri pentru denumirea noii platforme online de responsabilitate sociala a Asociatiei “Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” (CRCA)

 

Platforma online este o comunitate de responsabilitate sociala unde persoane si organizatii pun fata in fata  proiecte, cerinte, resurse si expertiza  pentru a-si transforma ideile in proiecte destinate dezvoltarii durabile si reducerii impactului negativ asupra comunitatilor in care actioneaza.

Asociatia “Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” (CRCA) lanseaza catre toate persoanale si organizatiile interesate de domeniul responsabilitatii sociale provocarea de a participa la un concurs pentru a gasi un nume potrivit pentru aceasta platforma online.

Denumirile propuse trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

  • Sa contina maximum 25  caractere;
  • Sa fie relevanta mesajului website-ului;
  • Sa fie usor memorabila;
  • Sa fie ingenioasa;
  • Sa sugereze valorile responsabilitatii sociale.

Asociatia “Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” (CRCA) va selecta denumirea castigatoare.

Propunerile pot fi trimise in perioada 11 – 31 iulie 2013, completand formularul de inscriere in concurs.

Castigatorul[1] va fi anuntat pe data de 2 august 2013 pe http://csrmarket.ro/ .

 

***

Despre CRCA 

image001Misiunea Centrului de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) este de a promova spiritul civic, educatia, cultura si responsabilitatea in randul populatiei din Romania prin crearea de programe care sa sprijine dezvoltarea culturala si socio-economica a Romaniei.

Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) are ca scop promovarea cetateniei active prin crearea de programe si instrumente pentru o mai buna cunostere si exercitare a drepturilor si obligatiilor pe care indivizii le au ca cetateni ai unei tari europene.Credem ca fiecare individ are un rol important in progresul societatii din care face parte.

De aceea, promovarea cetateniei active prin crearea instrumentelor necesare pentru stimularea implicarii active a fiecaruia dintre noi in spatiul public reprezinta cea mai importanta valoare a noastra.


[1]
                        [1] In cazul in care nici o propunere nu corespunde asteptarilor noastre, CRCA isi rezerva dreptul de a nu selectiona si implicit de a nu utiliza niciuna dintre denumirile propuse in cadrul concursului .

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.