Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O simpla fotografie poate aduce bunatați pe Masa de Craciun a persoanelor aflate in dificultate

0

O simplă fotografie poate aduce bunătăți pe Masa de Crăciun a persoanelor aflate în dificultate.

În luna decembrie, o fotografie cu masa plină a familiei tale urcată pe platforma www.cristim.ro/masadecraciun poate aduce un pic din tradiția Crăciunului pe mesele celor care nu o cunosc.

Din dorința de a fi aproape de români și de Sărbători, la fel ca pe întreaga perioada a anului, și mai cu seamă de cei aflați în dificultate – copii, persoane vârstnice sau familii nevoiașe – și Cris-Tim invită oamenii să i se alăture într-o campanie de donare de produse.

Mecanismul e simplu: fiecare fotografie cu o masă plină urcată până pe 22 decembrie pe platforma Masa de Craciun pune câte un produs Cris-Tim (produse de carne, mâncăruri gătite și lactate) în coșurile de bunătăți sănătoase care vor ajunge până la Craciun pe mesele a cel puțin 1000 de persoane din întreaga țară.

Campania se desfășoară în parteneriat cu organizatiile Niciodata Singur, SOS Satele Copiilor Romania și Crucea Roșie Română, care sprijină și au grijă de comunități mari de persoane aflate în dificultate, la nivel național.

Fiecare poză înseamnă un produs donat, iar participanții pot urca o singură poză pe zi, și maxim trei pe toată durata campaniei. De asemenea, un share pe Facebook înseamnă un produs în plus.

Coșurile vor contine cu produse cu Eticheta Curată ale brandurilor Cris-Tim: Matache Măcelaru, Bunătăți, Salam Săsesc și Mugura.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.