O scurtă istorie Astra Film, premiat la Gopo

0

O scurtă istorie Astra Film a câștigat premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj documentar la Premiile Gopo. Gala de decernare a premiilor a avut loc luni, 30 martie 2015, la Teatrul Național din București.

O scurta istorie Astra Film

Filmul O scurtă istorie Astra Film este un proiect cultural inedit care marchează povestea primilor 20 de ani de Astra Film Festival. Filmul trece dincolo de povestea festivalului și intră în povestea oamenilor care fac filme, despre care se fac filme, care văd filme, sau în povestea oamenilor cărora filmele le schimbă viața. Este o poveste despre cum a văzut documentarul tranziția și despre cum se vedea, în anii tranziției, filmul documentar. O poveste cu final deschis.

O scurtă istorie Astra Film este o producție Astra Film Sibiu, în regia lui Carmen Lidia Vidu.

Filmul poate fi vizionat integral aici : www.youtube.com/watch?v=-wYZqVNf9eE

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează