Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“O scoala pentru fiecare” cu un simplu vot din partea cumparatorilor Profi

0

Asociatia Impreuna Pas cu Pas ia parte, alaturi de alte 5 organizatii non-profit, la campania sociala “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, desfasurata de lantul de magazine Profi, in perioada 1 iulie-30 noiembrie.

Foto conferinta

Proiectul asociatiei Impreuna Pas cu Pas, “O scoala pentru fiecare”, are ca scop infiintarea unei scoli adresate copiilor cu cerinte educationale speciale, care nu se pot adapta pe deplin cerintelor invatamantului de masa si, in acelasi timp, nu isi pot atinge adevarata capacitate de dezvoltare intr-o scoala speciala clasica. Proiectul va duce la imbunatatirea imaginii de sine a copiilor cu tulburari de dezvoltare, precum si o mai buna cunoastere a propriei valori si capacitati, cresterea sanselor de integrare sociala si profesionala si prevenirea abandonului scolar.

Cumparatorii Profi se pot implica in realizarea proiectului “O scoala pentru fiecare” prin acordarea de voturi. Mecanismul este simplu: cumperi, scanezi bonul fiscal la infochioscurile din magazine, votezi ONG-ul in al carui proiect crezi si Profi doneaza 1 milion, 100 mii si respectiv 50 mii de lei celor 3 ONG-uri castigatoare.

Pe langa dorinta de a sustine o cauza sociala, cumparatorii vor avea si un motiv suplimentar sa voteze, si anume castigarea unei Dacia Logan prin tragere la sorti in fiecare luna.

Regulamentul complet al campaniei pe www.profi.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.