“O scoala pentru fiecare” cu un simplu vot din partea cumparatorilor Profi

0

Asociatia Impreuna Pas cu Pas ia parte, alaturi de alte 5 organizatii non-profit, la campania sociala “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, desfasurata de lantul de magazine Profi, in perioada 1 iulie-30 noiembrie.

Foto conferinta

Proiectul asociatiei Impreuna Pas cu Pas, “O scoala pentru fiecare”, are ca scop infiintarea unei scoli adresate copiilor cu cerinte educationale speciale, care nu se pot adapta pe deplin cerintelor invatamantului de masa si, in acelasi timp, nu isi pot atinge adevarata capacitate de dezvoltare intr-o scoala speciala clasica. Proiectul va duce la imbunatatirea imaginii de sine a copiilor cu tulburari de dezvoltare, precum si o mai buna cunoastere a propriei valori si capacitati, cresterea sanselor de integrare sociala si profesionala si prevenirea abandonului scolar.

Cumparatorii Profi se pot implica in realizarea proiectului “O scoala pentru fiecare” prin acordarea de voturi. Mecanismul este simplu: cumperi, scanezi bonul fiscal la infochioscurile din magazine, votezi ONG-ul in al carui proiect crezi si Profi doneaza 1 milion, 100 mii si respectiv 50 mii de lei celor 3 ONG-uri castigatoare.

Pe langa dorinta de a sustine o cauza sociala, cumparatorii vor avea si un motiv suplimentar sa voteze, si anume castigarea unei Dacia Logan prin tragere la sorti in fiecare luna.

Regulamentul complet al campaniei pe www.profi.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează