O saptamana = O experienta = tabara EduCamp Delta Dunarii 2011

2

Exista multe lucruri faine si utile care pot fi facute intr-o vacanta de vara, noi vrem sa iti propunem o experienta. Timp de 7 zile vei avea posibilitatea sa te implici in proiecte de dezvoltare locala, sa lucrezi impreuna cu alti tineri, sa faci un pas in dezvoltarea ta personala si nu in ultimul timp sa te distrezi.

Anul acesta vei cunoaste comunitatea din Delta Dunarii, vei intra intr-o lume care traieste inconjurata de ape unde resursele sunt limitate, vei avea posibilitatea sa lucrezi la un plan pentru dezvoltarea unei intreprinderi sociale.

Am construit agenda astfel incat sa ai posibilitatea sa cunosti oameni care au luptat pentru visele lor, care au avut curajul sa demareze un plan, care stiu ce inseamna sa risti si cateodata sa pierzi. Pe unii dintre ei ii cunosti pe altii ii vei cunoaste atunci si vei afla ce au facut ei. Vei avea timp sa te plimbi, sa vizitezi Delta Dunarii si desigur vei putea sa te si distrezi impreuna cu ceilalti participanti la tabara

Te invitam  la Tabara Educamp 2011 – o tabara care se desfasoara in Delta Dunarii unde vei avea ocazia sa te dezvolti personal si profesional in timp ce te implici in proiecte comunitare!

Perioada: 5-11 Septembrie 2011

Locatie: Sulina, Delta Dunarii

Participanti: 25-30

Varsta: intre 18 si 30 ani

 

Pentru mai multe detalii te rugam sa ne vizitezi site-ul www.educamp.ro, pagina de facebook http://www.facebook.com/tabara.educamp, iar daca vrei sa afli si mai multe lucruri despre tabara scrie-ne la adresa de email educamp@educamp.ro.

 

Daca te-am convins ca merita sa iti petreci o saptamana alaturi de noi te invitam sa aplici http://educamp.ro/tabara-2011/

De abia asteptam sa te cunoastem!

Echipa Educamp

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează