Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O saptamana = O experienta = tabara EduCamp Delta Dunarii 2011

2

Exista multe lucruri faine si utile care pot fi facute intr-o vacanta de vara, noi vrem sa iti propunem o experienta. Timp de 7 zile vei avea posibilitatea sa te implici in proiecte de dezvoltare locala, sa lucrezi impreuna cu alti tineri, sa faci un pas in dezvoltarea ta personala si nu in ultimul timp sa te distrezi.

Anul acesta vei cunoaste comunitatea din Delta Dunarii, vei intra intr-o lume care traieste inconjurata de ape unde resursele sunt limitate, vei avea posibilitatea sa lucrezi la un plan pentru dezvoltarea unei intreprinderi sociale.

Am construit agenda astfel incat sa ai posibilitatea sa cunosti oameni care au luptat pentru visele lor, care au avut curajul sa demareze un plan, care stiu ce inseamna sa risti si cateodata sa pierzi. Pe unii dintre ei ii cunosti pe altii ii vei cunoaste atunci si vei afla ce au facut ei. Vei avea timp sa te plimbi, sa vizitezi Delta Dunarii si desigur vei putea sa te si distrezi impreuna cu ceilalti participanti la tabara

Te invitam  la Tabara Educamp 2011 – o tabara care se desfasoara in Delta Dunarii unde vei avea ocazia sa te dezvolti personal si profesional in timp ce te implici in proiecte comunitare!

Perioada: 5-11 Septembrie 2011

Locatie: Sulina, Delta Dunarii

Participanti: 25-30

Varsta: intre 18 si 30 ani

 

Pentru mai multe detalii te rugam sa ne vizitezi site-ul www.educamp.ro, pagina de facebook http://www.facebook.com/tabara.educamp, iar daca vrei sa afli si mai multe lucruri despre tabara scrie-ne la adresa de email educamp@educamp.ro.

 

Daca te-am convins ca merita sa iti petreci o saptamana alaturi de noi te invitam sa aplici http://educamp.ro/tabara-2011/

De abia asteptam sa te cunoastem!

Echipa Educamp

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.