Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„O sansa pentru viata” aduce Asociatiei React cel de-al 13-lea premiu

0

Luni seara, in cadrul ceremoniei de acordare a premiilor Effie, programul „O sansa pentru viata”, derulat de Asociatia React impreuna cu Vodafone Romania, a fost distins cu Gold la sectiunea nonprofit.

Effie este un premiu important deoarece recunoaste creativitatea si eficienta campaniilor de informare. La editia a XI-a au fost inscrise 90 de campanii ce au fost jurizate din perspectiva rezultatelor si obiectivelor de comunicare atinse si depasite.

Programul Asociatiei React a intrunit punctajul maxim la categoria GoodWorks Effie Non-Profit pentru cea mai eficienta campanie de comunicare a unui serviciu de interes public.

“O sansa pentru viata” sprjina sistemul transfuzional romanesc prin campanii de informare, sesiuni mobile de donare de sange si prin renovarea si dotarea centrelor de transfuzii de la nivel national. Astfel, in ultimii 6 ani mai mult de 120.000 de persoane au fost determinate sa doneze sange, contribuind la salvarea a peste 170.000 de vieti omenesti.

Deoarece nevoia de sange si produse sanguine sigure este in crestere, atragerea de donatori fideli, voluntari, care doneaza din responsabilitate fata de semeni si de societate a fost obiectivul  principal al campaniei de comunicare realizate de Graffiti BBDO.

“Este al doilea premiu Effie castigat de Asociatia React la categoria non-profit. Evolutia de la Silver, premiul obtinut in 2010, la Gold vine ca o recunoastere a experientei si a capacitatii de implementare a asociatiei“, a spus Dr. Anca Stefan, Presedinte Asociatia React.

asociatia react

Gold Effie este cel de-al 13-lea premiu primit de proiectele Asociatiei React, trei dintre acestea fiind castigate in ultima saptamana. Astfel, in cadrul Galei Societatii Civile desfasurate marti, 10 iunie, proiectul de telemedicina – Controlin, a obtinut premiul I pentru Originalitate si premiul III la categoria Sanatate.

Despre Asociatia React: Asociatia React este o organizatie neguvernamentala, creata in 2006 pentru a veni in sprijinul actorilor societatii civile prin proiecte ample, durabile, cu impact in comunitatile vizate. Organizatia activeaza in trei domenii: sanatate publica, educatie si integrare sociala, are 5 sucursale in care lucreaza mai mult de 30 de angajati si peste 200 de voluntari. Pana in prezent, Asociatia React a obtinut 13 premii de excelenta – nationale si internationale si a contribuit la salvarea a mai mult de 200.000 de vieti omenesti. www.asociatiareact.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.