O premieră în România, concursul de artă creativă “Can City”

0

Se deschid porţile pentru “Can City”, primul oraş din România realizat  în întregime din doze de aluminiu. Asociaţia Alucro în parteneriat cu IBM România si Romprest organizează în perioada 05 noiembrie – 30 noiembrie concursul naţional de artă creativă Can Design Festival, cu tema “Can City”. Concursul îşi propune să inspire comunitatea către refolosirea dozelor din aluminiu, în scopul realizării unor obiecte, care puse împreună să redea imaginea un oraş din doze.

Regulamentul este disponibil pe www.candesignfestival.ro .

Can Design Festival 3

Lansare concurs de arta creativa Can Design Festival 2014

Eşti pasionat de artă, design, meşteşugit sau pur şi simplu vrei să încerci o nouă experienţă? Atunci nu trebuie să ratezi prima ediţie a festivalului de artă creativă Can City. CanDesignFestival.ro  este o platformă dedicată tuturor, un proiect fără limită de vârstă, care îşi propune să transpună colectarea dozelor din aluminiu într-o artă, prin realizarea de obiecte originale şi creative, care puse împreună să redea un oraş din doze. Nu există un minim de doze necesare, astfel că puteţi realiza, chiar şi din doua doze, o lucrare ce va face concurenţă pentru unul dintre premii.

Can Design Festival 2

Fie că eşti student la o facultate de artă, design, sau pasionat de tot ce înseamnă artă creativă, Asociaţia Alucro în parteneriat cu IBM Romania si Romprest  îţi oferă şansa de a-ţi pune în valoare talentul. Înscrierile se fac în perioada 05 noiembrie– 30 noiembrie pe site-ul dedicat concursului www.CanDesignFestival.ro. Lucrările pot fi înscrise în una dintre cele doua categorii – elevi sau adulti. Pentru înscrierea în concurs, vă recomandăm să consultaţi regulamentul ce poate fi găsit pe site. Pană pe 30 noiembrie ne puteţi trimite cele mai reuşite poze, împreună cu o scurta descriere, iar juriul, format din reprezentanţi ai organizatorilor, parteneri  ai evenimentului, specialişti în domeniu şi jurnalişti, va decide care sunt cele mai bune lucrări. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1.500 euro.

Can Design Festival 1

Can Design Festival este primul festival de acest gen din România, organizat la iniţiativa Asociaţiei Alucro, in parteneriat cu Romprest si IBM România, Asociaţia Alucro fiind organizaţia care derulează programul internaţional Every Can Counts dedicat colectării selective a dozelor din aluminiu. Toate lucrările înscrise în concurs vor fi expuse în cadrul unor expoziţii temporare, în locuri publice, cu scopul de a  educa populaţia privind colectarea selectivă.

Site-ul concursului www.CanDesignFestival.ro  este deschis aplicaţiilor. Aici puteţi găsi mai multe detalii despre proiect, regulamentul complet, premii şi juriu. De asemenea, ne găsiţi şi pe pagina de facebook www.facebook.com/CanDesignFestival sau www.facebook.com/everycancounts.ro .

Parteneri media:  TV City, 24 FUN, StopCO2, Revista Bulevard, Mai Mult Verde, Ziare.com.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează