Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Now you see me, now you don’t: Problema camerelor închise în învățământul online

0
Centrul de Cercetare în Etică Aplicată și Seminarul de Cercetare Interdisciplinară a Religiilor și Ideologiilor (SCIRI) vă invită joia aceasta la o nouă co-producție București-Cluj: ,,Now You See Me, Now You Don’t: Problema camerelor închise în învățământul online”.
JOI, 11 martie 2021 de la ora 18:00
Sursa: aici.
Tranziția către învățământul online a fost una completă și bruscă, iar problemele cu care se confruntă atât studenții, cât și profesorii sunt teritorii neexplorate în etica aplicată. Una dintre cele mai des întâlnite probleme în învățământul superior este cea a camerelor închise- ce tip de tratament filosofic putem aplica acestei dezbateri pentru a înțelege ce tipuri de criterii de participare la cursuri și seminare pot fi justificate pe temeiuri morale? Ce tipuri de probleme întâlnim atunci când discutăm despre impunerea obligativității participării cu camera pornită la activitățile educaționale?
Joia aceasta vom discuta despre echitate, distincția spațiu privat/public și datorii ale studenților alături de Emilian Mihailov (Director CCEA, lector în cadrul Facultății de Filosofie) și Anda Zahiu (membră CCEA și doctorandă a Facultății de Filosofie).
Evenimentul se desfășoară prin intermediul platformei online Zoom.
Evenimentul începe la 18:00 și durează o oră și jumătate.
Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.