NOUL VIDEOCLIP We Singing Colors

0

“Martini”, cea mai noua productie We Singing Colors.

Mai exact, noul nostru videoclip, filmat si regizat de Andrei Popa. Filmarile au avut loc pe timpul a catorva zile din ianuarie 2013, in Bucuresti. Lucrul la videoclip-ul Martini a fost o experienta colaborativa organica, cum orice manifestare artistica ar trebui sa fie. 
Lansarea oficiala a avut loc la Alchemia, sambata, 16 februarie, fiind insotita de un concert.
Piesa a fost inregistrata la Next Dog Studio intr-o zi geroasa de decembrie, cu ajutorul lui Marius Costache si Mihai Andrei.
Urmatorul concert We Singing Colors va fi la Mystic Tree, pe 1 martie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează