Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noua platformă InfoQuick – cum pot afla firmele din România adevărul despre partenerii lor de afaceri

0

Coface România a relansat platforma Infoquick, locul unde începând de joi, 7 Februarie, pot fi descărcate, cu acces simplu și rapid, rapoarte financiare complete cu privire la firmele din România. Noua platformă poate fi accesată pe www.infoquick.ro și prezintă o evaluare clară a partenerilor de afaceri.

În această perioadă plină de riscuri, firmele din Romănia trebuie să aibă la îndemână, la distanță de doar câteva click-uri, informația corectă despre partenerii de afaceri, pentru a lua decizii rapide referitoare la afacerea pe care o desfășoară. Accesând InfoQuick, pot obține rapoarte care sa le evalueze partenerii de afaceri, să afle ce datorii au aceștia la ANAF, ce incidente de plata i-ar putea împiedica să își achite facturile, dacă au sau nu dosare în justiție, dacă apar la buletinul procedurilor de insolvență, unde au punctele de lucru și cine sunt cu adevărat acționarii.

“Încrederea este cheia oricărei relații, inclusiv dacă ne raportăm la relațiile de business, cu partenerii de afaceri. Încrederea nu este ceva palpabil, ci este un calificativ pe care îl primești în timp. În acest sens, InfoQuick vine în ajutorul celor care trebuie să decidă rapid încheierea unui parteneriat comercial prin oferirea informațiilor financiare necesare prezentate structurat, pe înțelesul managerilor. Concluzia raportului prezentată sub forma evaluării clasei de risc a companiei este rezultatul unui studiu detaliat realizat de experiții financiari Coface și poate fi privită ca o invitație la a deține o afacere sănătoasă cu riscuri financiare minime.“ a declarat Eugen Anicescu, Country Manager, Coface România.

Prin noua platformă InfoQuick, Coface România pune la dispoziția firmelor posibilitatea de a se baza pe informații clare, sigure și transparente, adaptate nevoilor, înainte de a alege partenerul de business. InfoQuick este aliatul perfect pentru o dezvoltare sănătoasă a afacerii.

Jumătate dintre companiile de azi au fost înființate după 2010, adică după criza economică, astfel încât nu au o maturitate suficientă pentru a face față unor provocari precum o posibilă recesiune. Ca urmare, furnizorii trebuie să fie mereu la curent cu evoluția performanței partenerilor lor de afaceri, pentru a evita riscul facturilor neplătite. Astfel, datele financiare extinse puse la dispozitie de rapoartele InfoQuick oferă informațiile necesare pentru a aprecia corect evolutia și pozitia financiară a unui partener de afaceri. În urma comandarii unui raport se poate vedea o evoluție a bilanțului, a contului de profit și pierdere, a stocurilor și a creanțelor, având o analiză completă asupra firmei partenere.

Informația este esențială, deoarece contribuie la fundamentarea celor mai bune decizii. În aceeași masură, viteza de reacție este esențială, iar companiile acționează într-un mediu concurențial din ce în ce mai agresiv. Nu in ultimul rand, bugete de cheltuieli ale companiilor sunt într-o continuă presiune din cauza majorărilor salariale.

Accesând platorma online www.infoquick.ro sunt obținute în câteva minute informațiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește selecția și monitorizarea partenerilor de afaceri.

Coface: for trade – Creștem  afaceri  împreună

70 de ani de experiență și cea mai rafinată rețea au transformat Coface într-o referință în domeniul asigurărilor de credit, a gestionării riscurilor și a economiei globale. Cu ambiția de a transforma Coface în cel mai agil partener mondial în domeniul asigurărilor de credite comerciale, experții lucrează în centrul economiei mondiale, sprijinind 50.000 de clienți să construiască afaceri de succes, în creștere și dinamice. Serviciile și soluțiile Grupului protejează și ajută companiile să ia decizii de creditare pentru îmbunătățirea capacității de a vinde atât pe piețele interne, cât și pe piețele de export. În 2017, Coface are aproximativ 4.100 de angajați în 100 de țări și înregistreză o cifră de afaceri de 1,4 MLD EUR.www.coface.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.