Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nominalizeaza modele pentru Gala Oameni pentru Oameni pana in 22 octombrie 2013!

0

Jocurile Olimpice ale filantropiei continua. 

Am primit multe solicitari sa prelungim perioada de nominalizari pentru Gala Oameni pentru Oameni. Si le-am ascultat. Noul termenul limita este 22 octombrie 2013.

ARC impreuna cu AmCham si Raiffeisen Bank Romania va invitam sa fiti alaturi de noi la a zecea editie a Galei. www.gala.arcromania.ro este locul in care veti putea gasi comunitatea celor ale caror povesti legate de Gala sunt deja publice.

Aceasta campanie este despre a arata ca filantropia schimba vieti si ca in Romania exista povesti despre cum putem, cu putine sau multe resurse, sa avem impact.

De aceea nominalizarile sunt un proces prin care va asigurati ca cineva afla ca il apreciati si ca ii multumiti.
Iar datorita nominalizarilor, multi oameni vor fi inspirati sa le urmeze exemplul si construim impreuna increderea ca se poate si la noi.

De aceea va invitam sa va luati 40 minute pentru a nominaliza online intr-una sau mai multe categorii, una sau mai multe persoane, inclusiv sa autonominalizati aici.

• Pentru a arata clar si onest schimbarea sociala produsa de investitia unei companii in comunitate
• Pentru a multumi oamenilor care lucreaza zi de zi pentru a mobiliza resurse pentru cauze grele din Romania
• Pentru a arata unui donator sau sponsor aprecierea voastra si a-i spune multumesc
• Pentru a recunoaste eforturile echipelor de CSR care analizeaza si investesc cu impact resursele companiilor
• Pentru a arata ca firmele pot produce schimbare in comunitate indiferent daca sunt IMM sau companii mari

Fiecare poveste conteaza si ne ajuta sa crestem cultura filantropiei de peste 10 ani. Pentru ca stim ca intentiile va sunt bune dar timpul putin, ne-am permis sa centralizam comentariile Juriului din ultimii ani si sa le publicam aici pentru a ajuta la o nominalizare care sa ramana intiparita in mintile si inimile oamenilor.

Si daca nominalizati, veti fi invitatul nostru in seara Galei, pe 13 noiembrie, cu ocazia aniversarii a 10 ani de generozitate cu impact.

gala-oameni-pentru-oameni

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.