Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nominalizari pentru Portret de Voluntar / pana la 1 octombrie 2010

0

Spuneti-le voluntarilor vostri “Multumesc” !

Activitatile de voluntariat reprezinta experiente semnificative pentru cei care aleg sa isi dedice timpul si abilitatile in beneficiul celorlalti!

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat invita organizatiile si institutiile care implica voluntari sa isi arate aprecierea fata de cei mai dedicati dintre acestia, prin a-i nominaliza pentru editia de acest an, cea de-a patra, a publicatiei „Portret de Voluntar”.

Publicatia isi propune sa surprinda diversitatea voluntarilor si a activitatilor pe care acestia le desfasoara, ofera ocazia de a parcurge reflectiile personale ale nenumaratilor voluntari implicati in programe in folosul comunitatii si reprezinta, pentru organizatiile si institutiile ce implica voluntari in programele lor, o modalitate de a evidentia meritele voluntarilor, multumindu-le astfel pentru eforturile si dedicarea de care dau dovada.

Pentru a nominaliza o voluntara/un voluntar, descarcati fisa de nominalizare de pe www.provobis.ro si o trimiteti completata si insotita de doua fotografii ale voluntarului nominalizat (una tip portret si una din activitatea de voluntariat – in format .jpg rezolutie 300dpi) si sigla organizatiei (in format vectorial sau .jpg rezolutie 300 dpi) la adresa de e-mail voluntar@provobis.ro pana miercuri, 1 octombrie 2010. Fotografiile trebuie atasate mesajului si nu incluse in documentul word.

——

Publicatia va fi disponibila atat in format electronic cat si pe hartie si va fi lansata cu ocazia zilei de 5 decembrie 2010 – Ziua Internationala a Voluntarilor.
Pro Vobis isi rezerva dreptul de a selecta voluntarii astfel incat sa raspunda scopului primordial al acestei publicatii, acela de a evidentia diversitatea tipurilor de activitati pe care voluntarii le pot face si diversitatea voluntarilor.

Nu se accepta autonominalizari si nominalizarea de grupuri de voluntari, iar voluntarii care au fost inclusi in primele trei editii ale publicatiei nu vor mai fi inclusi in editia curenta.

Publicatia “Portret de Voluntar” editia 2010 este realizata in cadrul proiectului IMPROVE: Informare, Motivare si Promovarea in Romania a Oportunitatilor de Voluntariat European, proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.