Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea lunga a filmelor scurte / Shorts UP / 19 iunie 2010

0

Sâmbătă, 19 iunie, ShortsUP, cu sprijinul Vodafone România, prezintă ediţia a doua a aşteptatului maraton de scurtmetraje NOAPTEA LUNGĂ A FILMELOR SCURTE.

O selecţie impresionantă cu filmele scurte premiate în 2009-2010 la cele mai apreciate festivaluri ale lumii se află deja la linia de start a maratonului de o noapte ce va avea loc, în Bucureşti, la Teatrul Naţional, Galeriile ArtExpo. Evenimentul se extinde anul acesta şi la Cluj, Iaşi şi Timişoara.

Pe 19 iunie, cinefilii se vor putea bucura de marele câştigător la Oscar 2010, de filmele care au luat Ursul de Aur şi Ursul de Argint la Berlin, de premianţii BAFTA, European Film Academy şi Clermont Ferrand 2010. Noaptea lunga de la TNB / ArtExpo va include şi o selectie cu cele mai populare filme la ediția Anim’Est 2009, precum și scurtmetrajele din secțiunea horror „Umbre”, de la TIFF 2010. În plus, patru dintre cele mai premiate scurtmetraje româneşti din ultimul an vor fi prezentate publicului chiar de către tinerii regizori Tudor Jurgiu, Adrian Sitaru, Alexandru Mavrodineanu şi Paul Negoescu.

NOAPTEA LUNGĂ A FILMELOR SCURTE este cel mai mare eveniment anual organizat de ShortsUP România, un festival neconvențional de scurtmetraje, a cărui misiune este aceea de a aduce publicului românesc filme de scurtmetraj valoroase, care nu au un canal de distribuție dedicat.

Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.shortsup.ro.

via feeder.ro

Despre autor

avatar

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.