Noaptea Institutelor Culturale / 22 iunie 2012

0

update: PROGRAM Noaptea Institutelor Culturale in Bucuresti, vineri noaptea 22 iunie 2012

Noaptea Institutelor Culturale, unul din cele mai populare evenimente culturale bucurestene, ajunge pe 22 iunie 2012 la cea de-a sasea editie. Din 2007 sarbatorim, la sfarsitul lunii iunie, institutele culturale de la Bucuresti, care isi deschid portile si mai larg decat o fac de obicei, indemnand publicul iubitor de cultura la o noapte alba, plina de evenimente atent ticluite si surprize. Incepand din 2009, Noaptea Institutelor Culturale se deruleaza sub egida EUNIC.

Institutul Cultural Roman va asteapta la sediul din Bucuresti – Aleea Alexandru, nr. 38, cu jazz, dans, poezie, fotografie, film, bere Grolsch, cafea „Gheorghe Florescu” si clatite „Yvelline”, multa buna dispozitie si veselie.

Programul ICR:

Sala Mare
17.00-18.30 si 20.00-21.30 / Cursuri de dans „Romana”
19.00 / Vernisajul expozitiei „Danube, a flowline” a fotografului ceh Pavel Hroch
22.15-23.30 / Scurtmetraje Wallonie-Bruxelles
Filme scurte despre care se vorbeste indelung! O selectie care cuprinde cateva dintre cele mai recente si apreciate scurtmetraje belgiene francofone.
23.45-00.15 / Scurtmetraje bursieri ICR
W*EASTERN, regia Olivia Mihaltianu, bursiera la Cité des Arts din Paris, cu sprijinul ICR (Bursa Constantin Brancusi)
AD/HD Back on track, regia Daniel Wetherell, Norvegia, 2010. Regizorul a participat la Cursurile de limba, cultura si civilizatie romaneasca de la Brasov, 2011.
00.30-01.30 / Filme Aristoteles 2011
Momentky, regia Veronika Janeckova, producÇŽtor Eliza Zdru, imagine Inese Tikmane, montaj Gabi Bazalici.
Gutuiul japonez, regia Mara Trifu, producÇŽtor Biljana Dolevska, imagine Radu Gorgos, montaj Paula Onet.

Gradina ICR:
18.30-20.00 / Poezia de azi isi intalneste traducatorii
Autori si bursierii-traducatori vor lectura in romana, germana, italiana, rusa, sarba, spaniola, ucraineana, turca. Poeta croata Bozica Jelusic va citi in limba materna, urmand o lectura in romana.
20.30-22.00 / Concert de chitara si contrabas Quentin Dujardin – Boris Schmidt
22.30-00.00 / Concert Jazzapella

Mai multe detalii despre evenimentele ICR, dar si programul complet al evenimentelor din cadrul Noptii Institutelor Culturale gasiti pe ICR.ro/nic2012.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează