Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

NO.MAD Talks aduce povești și lecții din lockdown învățate de freelanceri pe 22 septembrie la Povești NO.MADe – Pandemia Made Me Do It

0

NO.MAD Talks, comunitatea freelancerilor, revine cu primul eveniment public offline de după lockdown, Povești NO.MADe – Pandemia Made Me Do It, pe 22 septembrie, la CoOperativa (str. Icoanei nr. 86, București). 10 freelanceri și câțiva invitați speciali vor povești despre cum pandemia le-a scos din priză proiectele la care lucrau și evenimentele planificate și au lăsat în pauză vacanțele, întâlnirile și planurile de viitor dar și cum timpul și liniștea au adus noi lecții de învățat. Biletele sunt în număr limitat și se pot achiziționa de pe Eventbook.

Inerție vs. recalibrare în timpul lockdown-ului

Pentru mulți freelanceri pandemia a adus proiecte anulate, clienți pierduți și multă nesiguranță după cum a reieșit și în timpul întâlnirilor online de suport pentru comunitate organizate de NO.MAD Talks în timpul lockdown-ului. Iar, cum conceptul de freelancing în România nu este încă destul de familiar și de reglementat, nu toți freelancerii aflați în impas au putut beneficia de facilitățile oferite de stat altor categorii de profesioniști mai vechi pe piața muncii: granturi, indemnizații și șomaj tehnic.

La șase luni după declararea stării de urgență freelancerii povestesc despre cum au reușit să gestioneze situația, ce idei noi le-au venit, și-au regândit proiectele și ce noi metode de a se susține au descoperit.

Artiști, traineri, sportivi și creativi ies în față să își spună poveștile

Costin Teodorescu, actor și creator al Teo Magic Show, ne va povesti cum s-a împăcat pandemia cu magia. Când nu mai poți de dorul oamenilor, al muzicii și al concertelor și cum regândești un proiect de la zero, fiind totodată alături de comunitatea ta, împărtășește Mădălina Pavăl, artista din spatele Oamenii se fac dor. Cristina Ursu, trainer, coach și psihoterapeut, ne sfătuiește să ne conectăm cu alți oameni și să cerem ajutorul altora pentru re-evaluarea direcțiilor în care mergem. Luiza Olteanu, coach de branding personal, s-a înșelat când a crezut că lockdown-ul îi va aduce o binemeritată pauză și a dat fără regrete relaxarea pe ore multe de muncă. Cum s-au reinventat evenimentele și concertele aflăm de Bogdan Munteanu, de la Munteanu Recomandă iar Andrei Lasc, fondatorul Poevie și un mândru călător ne va povesti cum a văzut jumătatea plină a anului.

Evenimentul va avea loc în condiții de distanțare socială la CoOperativa iar biletele sunt disponibile pe Eventbook în pachete de 2 și 4 persoane, dar și locuri individuale.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Iqads, Start-up.ro, The Institute, Igloo, PRwave, Iqool, Zile și Nopți, The Trends, Munteanu, Kreatoria, România Pozitivă, Feeder.

Despre NO.MAD Talks
NO.MAD Talks este un proiect ce încurajează oamenii să lucreze pe cont propriu, să-și descopere pasiunea și să o transforme în job. Primul eveniment a avut loc în iunie 2018 și a pornit de la inițiativa Iunietei Sandu, care și-a dorit să crească comunitatea de freelanceri și antreprenori din București. În aprilie 2020 a luat naștere Kind Market, platforma de schimb de servicii și produse între freelanceri și antreprenorii locali, proiect menit să aducă împreună și să faciliteze colaborarea între două categorii complementare, menite să se apropie și să își aducă valoare împreună.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.