Nicolae Voiculet cumparat la licitatie

0

Sambata 10 mai, la Castelul Cantacuzino din Busteni, a avut loc balul de caritate “Masquerade” organizat de Hospice, Casa Sperantei. Cu aceasta ocazie,  artistul Nicolae Voiculet, Ambasadorul Turismului Romanesc, a lansat seria de concerte “Romania, din inima ta”, cu sustinerea Fundatiei Mircea Eugen Burada si a Fundatiei pentru o Romanie Moderna.

voiculet

Muzicianul Nicolae Voiculet, a scos la licitatie un concert pentru copii unui orfelinat, din Chisinau. Recitalul a fost cumparat de Fundatia pentru o Romanie Moderna, reprezentata de Rasvan Toader, in calitate de Presedinte.

La eveniment, au luat parte peste 100 de invitati, personalitati din lumea artistica si oameni de afaceri, printre care si Printesa Marina Sturdza,  invitata special.

“Voi aduce zambetul si speranta pe chipul  si in sufletele copiilor, ramasi ai nimanui, doar in grija lui Dumnezeu. Fiecare sunet va fi o lacrima de bucurie si o alinare. Voi merge la Chisinau sa cant orfanilor pentru ca ei sunt si copii mei.  Mama lor este Romania iar tatal, Dumnezeu.”

Nicolae Voiculet

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează