New ART Bazaar = 438HALL

0

 

Arta este un gând, o stare, o atitudine, o răzvrătire. Arta de azi ești tu, naivul, indignatul, îndrăgostitul. Tu, care te trezești panicat că iar n-ai auzit alarma și te liniștești când îți dai seama că e sâmbătă. Tu, fără retușuri. Tu, banalul, splendidul, umanul.

Oricine dintre noi indiferent de viziune, poate găsi o lucrare de artă cu care să se identifice. În zilele noastre, arta este o extensie a propriei personalități, un element care te ancorează în propria ta identitate. Și da, este vitală evoluției societatii noastre.

Fiecare obiect de artă spune o poveste și de ce nu ar fi ea chiar povestea ta? Arta tânără are marele avantaj, prin multitudinea formelor sale de expresie, de a concretiza o reprezentare dinamică și onestă a realității. Această inițiativă oferă un cadru propice dezvoltării vizibilității tinerilor artiști pe scena artei contemporane, consolidându-le încrederea în propria viziune.

New ART Bazaar este o organizație culturală non-guvernamentală care a evoluat din 438HALL după un an și jumătate de activitate.

Cu un portofoliu de 650 de lucrări și 60 de artiști, schimbarea vine ca o dezvoltare firească a unui brand care s-a maturizat. Înțelegând necesitatea unui grad mai ridicat de transparență în procesul de decizie și de implementare a soluțiilor strategice de PR cultural, generăm proiecte sustenabile, precum Shui Shooz – www.facebook.com/shuishooz.

logo

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.