New ART Bazaar = 438HALL

0

 

Arta este un gând, o stare, o atitudine, o răzvrătire. Arta de azi ești tu, naivul, indignatul, îndrăgostitul. Tu, care te trezești panicat că iar n-ai auzit alarma și te liniștești când îți dai seama că e sâmbătă. Tu, fără retușuri. Tu, banalul, splendidul, umanul.

Oricine dintre noi indiferent de viziune, poate găsi o lucrare de artă cu care să se identifice. În zilele noastre, arta este o extensie a propriei personalități, un element care te ancorează în propria ta identitate. Și da, este vitală evoluției societatii noastre.

Fiecare obiect de artă spune o poveste și de ce nu ar fi ea chiar povestea ta? Arta tânără are marele avantaj, prin multitudinea formelor sale de expresie, de a concretiza o reprezentare dinamică și onestă a realității. Această inițiativă oferă un cadru propice dezvoltării vizibilității tinerilor artiști pe scena artei contemporane, consolidându-le încrederea în propria viziune.

New ART Bazaar este o organizație culturală non-guvernamentală care a evoluat din 438HALL după un an și jumătate de activitate.

Cu un portofoliu de 650 de lucrări și 60 de artiști, schimbarea vine ca o dezvoltare firească a unui brand care s-a maturizat. Înțelegând necesitatea unui grad mai ridicat de transparență în procesul de decizie și de implementare a soluțiilor strategice de PR cultural, generăm proiecte sustenabile, precum Shui Shooz – www.facebook.com/shuishooz.

logo

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează