Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nestle sustine SOS Satele Copiilor Romania

0

Copiii de la SOS Satele Copiilor România vor începe dimineața cu un mic dejun ce conține fier, vitamine și alte minerale. 

Poza1

Diminețile copiilor de la SOS Satele Copiilor România vor începe de acum înainte cu un mic dejun care conține fier, vitamine și alte minerale, totul în cadrul campaniei Nestlé ”Împreună creștem copii puternici”. Nestlé a decis să sprijine activitatea organizației, oferind timp de un an produse Nestlé și, în completarea acestora, sprijin financiar pentru achiziționarea de alimente pentru copiii din programul SOS Satul Copiilor București.

Deficiența de fier la copii este o problemă nutrițională gravă în România, însă prea puțin conștientizată. Tocmai din acest motiv, eforturile Nestlé România, prin implemetarea campaniei „Împreună creștem copii puternici”, au scopul de a informa și de a trage un semnal de alarmă în legătură cu riscurile la care sunt expuși copiii care suferă din cauza lipsei de fier. Mai mult de atât, am început acest program printr-o schimbare de rețetă pentru unele din produsele noastre, dedicate copiilor, cărora le-am adăugat fier. Acum vrem să facem un nou pas înainte, venind de această dată în ajutorul unor copii ai căror părinți biologici nu sunt aproape de ei pentru a-i ajuta să crească sănătoși și puternici”, a declarat Hérve de Froment, Country Manager Nestlé România.

Copilăria este o perioadă extrem de complexă, care necesită grijă, atenție și dedicare. Mai mult de atât, alimentația joacă un rol foarte important în viața copiilor, aceasta fiind în strânsă legătură cu capacitatea lor de învățare, dezvoltare și mai ales cu sănătatea lor. Tocmai din acest motiv, Nestlé a decis să sprijine eforturile organizației SOS Satele Copiilor România, care ocroteşte şi sprijină astăzi, la peste 20 de ani de la înființare în România, peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

Asigurarea unui mic dejun sănătos și a unei alimentații echilibrate pentru copii este una dintre preocupările principale și permanente ale SOS Satele Copiilor România. Suntem bucuroși să avem alături de noi un partener ca Nestlé România care a înțeles importanța susținerii pe termen lung a copiilor aflați în îngrijirea noastră. Doar împreună le putem oferi copiilor o familie iubitoare și șansa la o copilărie normală, condiții de bază pentru o dezvoltare armonioasă”, a declarat Mirela Carmen Lavric – Director General SOS Satele Copiilor România.

Sprijinul oferit de Nestlé se va îndrepta către toți copiii din programele SOS Satele Copiilor România. Aceștia vor primi timp de un an, Nesquik cereale cu FIER pentru mic dejun, precum și Nesquik Plus cacao instant cu calciu și vitamine. În completarea produselor Nestlé, copiii din programul SOS Satul Copiilor București, vor primi și alimente pentru un mic dejun echilibrat. Acțiunea face parte din campania ”Împreună creștem copii puternici!”. Aceasta promovează un stil de viață sănătos, bazat pe activitate fizică zilnică și o alimentație echilibrată, care să includă și aportul adecvat de fier.

Despre Nestlé

Nestlé, la nivel global

Nestlé este lider mondial în industria alimentară, fiind prezent în 86 de țări, cu un număr de 447 de fabrici și 333.000 de angajați. Prin misiunea companiei „Good Food, Good Life”, Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții consumatorilor în fiecare zi, în întreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viață echilibrat. 

Nestlé în România

Nestlé a intrat pe piaţa din România în 1995, în momentul de faţă având aproximativ 1000 de angajaţi în București și în Timișoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

Nestlé România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața alimentară, cele mai multe dintre branduri fiind lideri în categorie.

Portofoliul Nestlé România cuprinde o varietate de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor: cereale pentru micul dejun, batoane de cereale, băuturi, dulciuri, înghețată, produse culinare (Maggi), produse pentru sugari și copii mici și hrană pentru animale.

Napolitanele JOE și NESQUIK, precum și specialitățile de cafea NESCAFÉ 3in1 sunt produse în România, la fabrica din Timișoara.

Despre SOS Satele Copiilor Romania

Asociaţia SOS Satele Copiilor România desfăşoară activităţi în beneficiul copiilor, tinerilor şi familiilor aflate în dificultate, precum şi a comunităţilor locale, în cadrul a 13 proiecte: trei Sate SOS situate în Bucureşti, Cisnădie (judeţul Sibiu) şi Hemeiuş (judetul Bacău); cinci Comunităţi de Tineri, în Bucureşti, Bacău şi Sibiu; Tabară de Vacanţă din Cisnădie și trei Centre de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi în Bucureşti, Cisnădie și Hemeius.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.