Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nestlé lansează cerealele fără gluten pentru un mic dejun în familie

0

Nestlé lansează în România cerealele de mic dejun fără gluten pentru toată familia – Corn Flakes și Gold Flakes – destinate consumatorilor care au intoleranţă la gluten sau celor care doresc să reducă cantitatea de gluten din alimentația lor.

“Preocuparea noastră permanentă este să venim în întâmpinarea consumatorului cu noi produse care să răspundă cât mai bine nevoilor nutriționale ale fiecăruia. Ne bucurăm să aducem și pe piața din România, produsele Corn Flakes și Gold Flakes care sunt certificate Coeliac UK și care pot fi consumate în siguranță de către categoriile de consumatori cu intoleranță la gluten”, a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager, Breakfast Cereals Nestlé România.

CORN FLAKESÎn cazul intoleranței la gluten, înainte de a cumpăra un produs alimentar, se recomandă citirea cu atenție a etichetei care specifică majoritatea alergenilor și a ingredientelor care conțin gluten, chiar atunci când sunt prezenți în cantități mici.

“Poate fi dificil pentru cei cu intoleranţă la gluten să aibă o alimentație echilibrată și diversificată. Cerealele Nestlé fără gluten oferă acestora posibilitatea de a se bucura împreună cu întreaga familie de un mic dejun cu fulgi de porumb îmbogățiți cu vitamine și minerale, care le asigură nutrienți esențiali în dieta lor zilnică”, a menţionat Nicoleta Tupiţa, nutriţionist Nestlé România.

Cerealele sunt disponibile în două sortimente: Corn Flakes – fulgi crocanţi de porumb cu vitamine şi Gold Flakes – fulgi crocanţi de porumb cu miere, arahide şi vitamine, ambele la 250g, respectiv 500g.

Glutenul este o proteină care se găsește în cereale precum: grâu, secară, orz, ovăz şi care asigură elasticitatea produselor de panificaţie. Unele persoane au intoleranță la gluten și întâmpină probleme în digerarea lui, de aceea dieta lor trebuie să consiste în alimente fără gluten, cum ar fi carne, fructe, legume, cartofi, orez și linte.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.