Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

NESsT a decis sa prelungeasca termenul pentru inscrierea la Competitia NESsT pentru Intreprinderi Sociale 2015 pana pe 5 martie!

0

Va reamintim ca pe 9 februarie, NESsT a lansat Competitia pentru Intreprinderi Sociale 2015, competitie co-finantata de Elvetia prin intermediul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse (mai multe detalii aici ).


In cadrul competitiei vor fi acordate si finantari nerambursabile cu valoare totala de pana la 30.000 de euro (finantare asigurata de UniCredit Foundation) pentru maxim 5 intreprinderi sociale.

Aplica pana pe 5 martie, orele 23:59.

Mai multe detalii despre competitie gasiti aici

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.