Ne situăm pe ultimele locuri la nivel european la…

0

Cu mai puţin de o treime din suprafaţa ţării împădurită, ne situăm pe ultimele locuri la nivel european, în fruntea aceluiaşi clasament stând Finlanda cu 76% suprafaţă împădurită. Codaşi suntem, din păcate, şi la împăduriri, chiar dacă legal fiecare hectar defrişat trebuie replantat în maximum doi ani de la tăiere.

 

Pentru susţinerea  viitoarelor campanii de plantare, evenimentul Fashion for Trees organizat de Asociaţia MaiMultVerde se bucură de participarea celor mai importanţi designeri şi stilişti români (Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Malvensky Charms (Malvina Cservenschi), Trends by Adina Buzatu şi mulţi alţii). Dacă doreşti să susţii acţiunile de plantare ale Asociaţiei MaiMultVerde, o poţi face direct în contul RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717, Banca: Raiffeisen Bank – Moşilor sau online, la www.maimultverde.ro/fashionfortrees.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează