Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

NDR – The Artificial Intelligence Conference va avea loc ONLINE, pe 28 mai

0

Iași, 23 aprilie 2020

O nouă ediție NDR – The Artificial Intelligence Conference va avea loc ONLINE, pe 28 mai: O zi | 9 Prezentări

Pe data de 28 mai va avea loc online, o nouă ediție NDR – The Artificial Intelligence Conference.

La conferință sunt așteptați 400 de participanți, care, pe parcursul zilei, vor afla noutăți din domeniul AI, Machine Learning și Deep Learning de la 9 experți internaționali. Agenda completă poate fi văzută pe site-ul conferinței.

Startul zilei va fi dat de Wouter Denayer (CTO IBM Belgium), care va vorbi despre The Future of AI.

Pe parcursul zilei participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni precum From Data to AI on the Edge, cu Henk Boelman (Cloud Advocate, Microsoft), Recommendation Systems with Deep Learning and Pytorch, cu Hagay Lupesko (Engineering Leader, AI and ML), The Murphy’s Project cu Virginie Mathivet (Chief R&D Officer at TeamWork SI, PhD in AI) si alte 5 sesiuni.

Biletele, la preț redus în acest moment, pot fi achiziționate pe site-ul conferinței: ndrconf.ai.

NDR – The Artificial Intelligence Conference este organizată de Codecamp, una dintre cele mai mari comunități IT din România și Republica Moldova, în colaborare cu Strongbytes, una dintre primele companii din România ce dezvoltă produse AI

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.