Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Naguma Medical Supply SRL a donat 400.000 de măști medicale Fundației United Way România

0

București, 26 ianuarie 2021 – Naguma Medical Supply a donat în luna decembrie un număr de 400.000 de măști medicale către United Way România, care au fost distribuite persoanelor din medii defavorizate incluse în programele fundației.

3.100 de copiii din zone vulnerabile, tineri defavorizați, familii, persoane fără adăpost, vârstnici cu posibilități materiale reduse și specialiști din prima linie – educatori, asistenți sociali, psihologi, educatori și profesori – din București, Timiș și Cluj s-au bucurat de măștile medicale donate.

Prin programele sale în educație, sănătate și integrare socială și profesională, Fundația United Way România ajută mii de persoane din medii vulnerabile să aibă o viață mai bună. În această perioadă, nevoia de materiale sanitare de bază, precum măștile de protecție, este vitală. Copiii și familiile lor din medii defavorizate, tinerii vulnerabili și vârstnicii singuri și/sau cu diverse afecțiuni sunt principalii destinatari ai măștilor oferite de Naguma Medical Supply. De asemenea, specialiștii din prima linie au mare nevoie de măști medicale de calitate bună, de aceea mulțumim echipei Naguma Medical Supply pentru donație și pentru că am putut ajuta, împreună, un număr atât de mare de persoane aflate în nevoie”, a declarat Adriana Dobrea, Director Executiv United Way România.

Pentru echipa Naguma Medical Supply, anul 2020 a reprezentat un efort logistic masiv cu scopul de a aduce în România măști de calitate, care sunt vitale pentru protecția împotriva COVID-19. Veștile bune legate de campania de vaccinare începută la final de decembrie sunt binevenite, însă pericolul nu a trecut. Virusul va rămâne o constantă a vieții noastre pentru cel puțin jumătate de an de acum înainte, iar persoanele din categoriile sociale defavorizate sunt în continuare cele mai expuse. Ne-am bucurat să putem contribui prin donația a 400.000 de măști la eforturile fundației United Way România de a da o mână de ajutor și le mulțumim, pe această cale, pentru deschiderea și eficiența cu care am reușit să ducem această acțiune la bun sfârșit”, a spus Michael Topolinski, fondatorul companiei Naguma Medical Supply.

###

Despre United Way Romania

United Way România este o fundaţie românească afiliată la United Way Worldwide, SUA, a cărei activitate se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o educație de calitate, servicii bune de sănătate și un venit suficient pentru a întreține o familie. Acționăm ca un organizator comunitar, mobilizând o rețea extinsă de parteneri din comunitate – ONG-uri, companii, instituții publice, lideri din societatea civilă, donatori și voluntari – să își coordoneze eforturile pentru a produce un impact colectiv. Programele United Way România sprijină anual peste 10.000 de persoane în dificultate.

Despre Naguma Medical Supply

Naguma Medical Supply SRL s-a alăturat campaniei de luptă împotriva COVID-19 la începutul lunii martie, asumându-și misiunea de a furniza cetățenilor din România și Uniunea Europeană echipamente de protecție de calitate. Până acum, Naguma a donat diferitelor organizații peste 500.000 de măști sau echivalentul în bani. Totodată, Naguma a furnizat României și altor țări din Uniunea Europeană peste 30 de milioane de măști și va continua să sprijine lupta împotriva COVID-19.

Naguma este o companie nou-înființată de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael și cei trei copii – Tyler, Michael și Ashton), prezentă în România de peste 13 ani și activând cu precădere în domeniul dezvoltărilor imobiliare. Pe termen lung, familia canadiană își propune ca Naguma să devină un furnizor de măști și alte echipamente individuale de protecție (EIP) pentru Europa de Est.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.