My Monopoly, distractie personalizata cu iz de piata imobiliara romaneasca :)

0

Hasbro și Monopoly te provoacă să duci distracția la un alt nivel cu My Monopoly, noua ediție a unuia dintre cele mai populare jocuri de societate din lume. My Monopoly face ca tranzacțiile imobiliare să fie de două ori mai amuzante, iar asta pentru că acum poți să aduci o notă personală jocului tău!

My Monopoly a găsit o modalitate inedită de a se integra în gașca ta de prieteni! Jocul îți permite să fii original și să personalizezi pionii, spațiile proprietăților dar și cartonașele Șansă și Cufărul Comunității în doar câteva minute. Cum? Cu ajutorul aplicației de mobil My Monopoly, disponibilă în mod gratuit, sau direct pe site-ul www.mymonopoly.com, unde fiecare jucător poate adăuga propriile imagini pe piesele de joc.

Aplicatie Facebook - My Monopoly 2

Pentru personalizarea fiecărui joc My Monopoly ai nevoie doar de acces la Internet și o imprimantă. Fiecare fotografie pe care o vei folosi va fi imprimată pe etichetele autocolante incluse în joc. Așadar, cu My Monopoly experiența tranzacțiilor imobiliare se schimbă de la o tablă de joc la alta, după chipul și asemănarea fiecărui posesor! Pentru personalizare se pot folosi poze din calculator, de pe smartphone sau chiar de pe conturile create pe rețelele de socializare. Atenție, însă: regulile jocului nu pot fi personalizate, așa că n-ai scăpat de taxe și de riscul de a ajunge la închisoare!

Și dacă nu vrei să amesteci viața personală cu afacerile din joc, poți juca tradiționalul Monopoly, folosind tabla de joc, cartonașele și pionii din cutia de joc așa cum sunt.

Lansarea jocului în România beneficiază și de o componentă interactivă online prin intermediul aplicației de Facebook „Descopera MyMonopoly” https://www.facebook.com/MonopolyRO?sk=app_1492499514363553. Unul dintre cele mai iubite jocuri de socializare offline oferă utilizatorilor online posibilitatea de a-și personaliza tabla de joc cu ajutorul pionilor care, în cadrul aplicației, pot căpăta cu ușurință chipul prietenilor de pe Facebook. În același timp, cei care aleg să folosească aplicația de Facebook se pot număra printre primii jucători de MyMonoploy, primindu-l cadou ca urmare a înscrierii în campania online.

Monopoly Trivia

De-a lungul timpului, Monopoly s-a făcut remarcat prin edițiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora nu mai puțin de 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de karate și zaruri bătute cu diamante. De asemenea, în 1978 a fost realizată și o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu $600.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.