Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Music Travel Festival vine cu o ofertă mult mai bogată la a doua ediție ce se va desfășura la Herneacova

2

MUSIC TRAVEL FESTIVAL IA AMPLOARE LA A DOUA EDIȚIE

Timișoara, 20 Aprilie – Music Travel Festival vine cu o ofertă mult mai bogată la a doua ediție ce se va desfășura la Herneacova, județul Timiș, între 17 și 19 iunie.

5vsa_200_200

Music Travel Festival – cel mai mare festival din vestul țării

Music Travel Festival își dorește să invite peste 15.000 de oameni din mediul urban să petreacă un weekend inedit în natură, în compania unor artiști români și străini renumiți. Astfel, locuitorii județelor Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Bihor, dar nu numai, sunt invitați la trei zile de camping, muzică bună, teatru, activități inedite și sport ce se vor desfășura pe malul lacului Herneacova. Noua locație va dispune atât de scenă acoperită unde se vor desfășura concerte si DJ party-uri, cât și de scenă în aer liber. Cei care doresc să guste pe deplin din atmosfera festivalului, vor putea petrece toate cele trei zile la locația festivalului, fiindcă organizatorii vor amenaja o zonă specială pentru camping.

Situat la 30 de km de Timișoara, satul Herneacova se află la nord de orașul Recaș, în apropierea noii autostrăzi A1 care facilitează accesul din mai multe județe ale regiunii.

Music Travel Festival – un festival regional cu line-up internațional

Organizatorii vor aduce pe scena festivalului cele mai în vogă nume din muzica românească contemporană: Ada Milea, Alexandru Usurelu, Basska, Beck Corlan, Emeric Imre, Fără Zahăr, Golan, Grimus, Les Elephants Bizzares, Nopame, Suie Paparude, The Case, Robin and the Backstabbers.
Ziua de duminică va acorda multa atenție și familiilor, astfel că programul va cuprinde activități și muzică potrivite tuturor vârstelor: teatru, muzică folk și pian, alte activități.

Primii artiști internaționali care au acceptat invitația de a participa la Music Travel Festival vor fi anunțați începând cu data de 25 aprilie.

Music Travel Festival – un festival eco

Unul dintre motivele pentru care organizatorii au ales să scoată festivalul în natură este oportunitatea de a deveni un eveniment cât mai ecologic. Astfel s-au luat câteva inițiative care încurajează un stil de viață ecologic. În primul rând, pe tot parcursul festivalului vor fi biciclete disponibile de închiriat pentru a oferi vizitatorilor la festival oportunitatea de a se bucura de peisajele splendide ale microregiunii Herneacova.

Tot în acest scop, vor fi puse la dispoziție autocare pe traseul Timișoara-Herneacova care vor circula la diferite intervale de timp în fiecare zi a festivalului.
Dorința organizatorilor e ca festivalul să devină 100% ecologic la următoarele ediții.

Music Travel Festival – un festival cu tineri și pentru tineri
Festivalul este organizat în parteneriat cu mai multe organizații de studenți, AIESEC, OSUT, BEST, Cospol, etc., prin intermediul cărora se pot recruta și voluntari pentru organizarea festivalului. Astfel tinerii care doresc să se implice în organizarea celor trei zile de festival sunt rugați să trimită un email organizatorilor.

Preţul unui abonament, de la 69 de lei

Prețul unui abonament care permite intrarea pe durata celor trei zile ale festivalului este de 99 de lei, dar pentru cei care cumpără bilete de tip early-bird preţul unui abonament pentru întreg festivalul este încă de doar 69 de lei. Acest tip de abonament poate fi cumpărat online, în rețeaua Eventim. Mai multe detalii se pot găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

Camping de la 25 de lei pe personă

Prețul pentru camping este de 25 de lei pe persoană cu cortul personal sau 100 de lei pe cort incluzând prețul de camping pentru două persoane, pentru cei care doresc sa achiziționeze corturile din partea festivalului.

Despre organizatori

Organizatorii festivalului sunt Asociaţia Culturală Tradiţii, Identitate şi Succes (A.C.T.I.S.) având ca scop promovarea artei, culturii, tradiţiilor şi educaţiei prin activităţi profesionale, culturale, sociale şi educaţionale, în parteneriat cu Music Travel, specializata în concerte și festivaluri în întreaga lume și Balvia, companie de producție, parteneră Untold.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

2 comentarii

  1. avatar
    Melenciuc N on

    Sunt inginer ,proaspat pensionar si am o casa de vacanta la Herneacova.Sunt dispus sa ajut ca voluntar la organizarea festivalului ,Cui sa ma adresez?

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.