Mugur Isărescu în cartea recordurilor!

0

Guvernatorul Băncii Centrale româneşti este în cartea recordurilor! Pentru o ţară unde oamenii se schimbă în funcţii la 2, 3 luni performanţa lui Mugur Isărescu este de invidiat!

„Mugur Isarescu a intrat oficial in Cartea Recordurilor ca fiind guvernatorul care a stat cel mai mult la conducerea unei banci centrale, dupa ce si-a inceput mandatul in 1990, conform World Records Academy, informeaza NewsIn. Isarescu, in varsta de 50 de ani, a coordonat timp de 19 ani politicile economice ale Romaniei, fiind considerat de unii premierul “ascuns” al tarii.” Mai multe informaţii pe wall-street.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează