Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Moşul ECDL susţine Şcolile care dăruiesc

0

Au reînceput înscrierile la campania Şcoala care dăruieşte. Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, ECDL ROMANIA promovează şi sprijină iniţiativele umanitare organizate de elevi şi profesori în şcolile din învăţământul preuniversitar din toată ţara. Înscrieri până pe 10 decembrie.

Spuneţi ce fapte bune pregătiţi la şcoală de Sărbători şi Moşul ECDL poate să fie alături de voi!

Toţi elevii şi profesorii din România care desfăşoară proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Iarnă ce urmează, pot înscrie acţiunile lor până cel târziu pe 10 decembrie 2018 pe e-mail marketing@ecdl.ro şi ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online poate conduce la susţinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.

Împreună îi putem determina pe ceilalţi să devină mai buni.

La Şcoala care dăruieşte pot participa toate şcolile şi grădiniţele din învăţământul preuniversitar din România.

Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfăşurate în folosul comunităţii.

Transmiterea descrierilor proiectelor pe marketing@ecdl.ro se face exclusiv în perioada 19 noiembrie – 10 decembrie 2018 şi trebuie să cuprindă sumar numele proiectului, şcoala, echipa, beneficiarii proiectului, activităţile desfăşurate şi datele de contact. Anunţarea beneficiarilor proiectelor, care vor fi sustinuţi de ECDL ROMANIA, se va face în perioada 17 – 21 decembrie 2018.

Şcoala care daruieşte este o iniţiativă ECDL de tradiţie, care a început cu 8 ani în urmă şi urmăreşte promovarea şi susţinerea iniţiativelor umanitare organizate de elevi şi profesori cu ocazia Sărbătorilor de Paşte sau de Iarnă, în şcolile din întreaga ţară. Şcoala care daruieşte a ajuns în prezent la ediţia a 17 – a şi a oferit posibilitatea de a cunoaşte şi a încuraja sute de şcoli, care se implică activ în comunitate, reuşind să spargă barierele educaţiei convenţionale şi să insufle spirit civic şi responsabiltiate tinerilor pe care îi formează.

ECDL ROMANIA

ECDLEuropean Computer Driving Licence este cel mai răspândit program de certificare a competenţelor digitale recunoscut la nivel internaţional în peste 100 de ţări şi numără până în prezent peste 15 milioane de persoane înregistrate în program.

În afara Europei, certificarea este cunoscută sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

ECDL ROMANIA este Operatorul Naţional al licenţei ECDL în România, cu o reţea de peste 800 de centre de instruire şi testare acreditate de-a lungul timpului, pe întreg teritoriul ţării.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.ecdl.ro sau www.ecdl.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.