Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mom At Work, comunitatea mamelor care lucreaza ori isi doresc sa lucreze de acasa

0

Gasiti locuri de munca si colaborari pe platforma online Mom At Work!

Cresterea continua a comunitatii mamelor care lucreaza ori isi doresc sa lucreze de acasa vine laolalta cu o nevoie acuta de consiliere, articole scrise de profesionisti, schimburi de experienta si, mai ales, locuri de munca potrivite.

Mom At Work este instrumentul prin care Asociatia Work At Home Moms isi doreste sa satisfaca aceste nevoi, oferind posibilitatea de exprimare tuturor partilor implicate. Astfel, platforma online contine sectiuni dedicate pentru:
– cereri de locuri de munca;
– oferte de locuri de munca;
– oferte de servicii;
– articole scrise de specialisti sau de mame cu experienta in lucrul de acasa.

mom@work logo

Daca, la fel ca cele mai multe dintre noi, incerci sa iei pulsul acestei lumi pe care impreuna si instinctiv ne-o dorim si o facem posibila, te invitam sa explorezi platforma pentru a afla ce ti se potriveste.
Daca pozitia in care te afli acum este stabila si doresti doar sa fii conectata la acest domeniu, atunci Mom At Work este mediul in care acest lucru este posibil. Mai mult, tu poti fi o sursa de informatii valoroase pentru comunitate si asta nu va face decat sa ajute consolidarea ta ca autoritate.

Contact: momatwork@wahm.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.