Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MOL România susţine UNTOLD, pentru al treilea an consecutiv şi, în premieră, NEVERSEA

0

MOL România continuă seria de parteneriate cu evenimente culturale de renume, susținând pentru al treilea an consecutiv UNTOLD, unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa şi, în premieră în acest an, NEVERSEA, cel mai mare festival pe plajă din România, la malul Mării Negre.

În timp ce parteneriatul cu Neversea este la prima ediție, colaborarea cu Untold a ajuns la cel de-al treilea an consecutiv, ceea ce transformă MOL România într-un partener de tradiție al acestui eveniment muzical devenit un fenomen al muzicii, atât pe plan intern cât şi internațional.

 

“MOL România a devenit deja un susținător recunoscut al fenomenelor culturale, fie că vorbim despre teatru, film sau muzică. În mod special, însă, susținerea unor evenimente vibrante, pline de energie, precum UNTOLD și Neversea completează profilul nostru de partener tradițional al celor aflați în mișcare. Pe viitor, MOL România își propune să sprijine în continuare evenimentele culturale importante din peisajul autohton”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Manager MOL România.

Neversea este cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre, se desfășoară pe plaja Modern din Constanța şi a ajuns la treia ediţie în acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 4-7 iulie şi va reuni peste 200.000 de oameni care îşi vor putea admira artiștii preferați pe una dintre cele cinci scene special amenajate.

La rândul său, UNTOLD – festivalul găzduit la Cluj-Napoca – a devenit deja un fenomen internaţional, faima sa depășind demult granițele României. Ajuns la a cincea ediție, UNTOLD se va desfășura anul acesta între 1 și 4 august, în prezența câtorva sute de mii de tineri. Anul trecut, 355.000 de  persoane au participat la Untold în cele patru zile de festival, acesta fiind numărul maxim de spectatori înregistrat până în prezent.

În cadrul ambelor evenimente, MOL România va fi alături de festivalieri, aceştia fiind aşteptaţi la punctele MOL Fresh Corner pentru a savura un hot-dog Fresh Corner, “vedeta” festivalului, o cafea Fresh Corner cu înghețată sau smoothie-uri delicioase. De asemenea, în drum spre UNTOLD sau NEVERSEA şi la final de festival, participanţii se vor putea bucura de un plus de energie, cu o delicioasă cafea Fresh Corner sau cu o băutură răcoritoare, în staţiile MOL Fresh Corner de pe traseul către festival. La fel ca anul trecut, MOL şi UNTOLD pregătesc o ediție limitată a cardului MultiBonus de festival, cu un vizual inedit, inspirat din conceptul de festival şi care va oferi reduceri în staţiile MOL, precum şi la produsele promoţionale UNTOLD. Cardul va fi distribuit în luna august în cadrul festivalului de la Cluj-Napoca şi în staţiile MOL.

În mod special în acest an, MOL România și partenerul său Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vor prezenta publicului de la festival o activitate inedită, în premieră pentru Muzeu.

Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group şi una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezenţă de peste 20 ani pe piaţa autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse şi servicii în domeniul comerţului de carburanţi, lubrifianţi, produse petrochimice şi bitum. În prezent, compania deţine un număr de 219 staţii de servicii, 2 depozite de carburanţi, la Giurgiu şi Tileagd şi un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad şi un număr de aproximativ 250 de angajaţi proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piaţă QUDAL. Începând cu anul 2017, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităţilor în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.