Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Moara de hârtie şi Satul meşteşugurilor vă propun cadouri inspirate pentru gusturi rafinate!

0

Moara de hârtie şi Satul meşteşugurilor vă propun o serie limitată de obiecte cu totul speciale, din materiale naturale, numai bune de oferit unor persoane dragi din viața noastră.

unnamed
Am pregătit la Atelierul de lemn din Satul meşteşugurilor nu doarrăzboaiele de țesut în miniatură despre care v-am mai povestit, ci și alte jucării prietenoase, care invită la o bucurie caldă şi senină. Pe lângă îngerași de Crăciun, am realizat jucării simple ce ne duc cu gândul la vietăți pe care le întâlnim în Parcul Natural Comana, cum ar fi ţestoase, berze, bufnițe şi arici, dar și animale domestice cu care ne intersectăm zilnic pe ulițele Comanei: căței,pisici, iepuri, oi sau cai. De asemenea, o colecţie de maşinuţe inspirate după modele de vechi maşini româneşti abia aşteaptă să fie descoperită de iubitorii de poveşti. Obiectele pot fi desenate, pictate, sau, pur şi simplu, direct la joacă luate!

Atelierul de olărit şi ceramică, pe scurt Olarnița Satului meşteşugurilor, vă propune boluri unicat, adevărate opere de artă realizate sub coordonarea artistului ceramist Ciprian Ariciu în tehnica japoneză Raku, ale cărei urme ne întorc în Japonia secolului al XVI-lea. Artistul a aprofundat această artă plină de forţă şi culoare chiar în Țara Soarelui Răsare! Pe lângă boluri şi o multitudine de decoraţiuni, printre roadele muncii sale se numără şi ceasuri de artă, uimitor de frumoase, care pot da valoare oricărei case.

Dorim să vă facem cunoștință și cu niște obiecte pline de eleganță şi căldură, ce unesc în mod armonios modernitatea şi tradiția: gentuțe-plic cu motive tradiționale românești din zona Sibiului realizate din pânză țesută la război în patru ițe şi purtătoare de Iubire, Tihnă, Dor şi alte asemenea cuvinte-mesaj brodate manual în Atelierul cu rost.

Atelierul La Păpureşti din Satul meşteşugurilor vă propunebrăduți din papură, gata de împodobit cu fire de lână, globuri din hârtie manuală, fulguşori croşetați, îngeraşi din ceramică sau alte decorațiuni inspirate.

În magazinul nostru online le puteți vedea pe toate, la secțiunea Oferte speciale de sărbători!

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.