Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mirunette Language Competition 2019 – etapa finală

0

A VII-a ediție a concursului Mirunette Language Competition se apropie de final! Din peste 2000 de copii înscriși în prima etapă a concursului, 52 au ajuns finaliști in competiția pentru cele 2 tabere internaționale în Oxford!

Mirunette Education mulțumește atât elevilor care au îndeplinit cerințele din etapa a II-a, cât și profesorilor și părinților care și-au oferit susținerea! Comisia de evaluare a avut sarcina dificilă de a alege 52 de finaliști din sutele de înscrieri în etapa a II-a. Vizionarea filmelor a fost o plăcere și un motiv de bucurie: suntem încântați să vedem atât de mulți elevi creativi, originali și cu un nivel ridicat al limbii engleze!

A III-a etapă a competiției s-a desfășurat pe 22 și 23 aprilie 2019 la sediul Mirunette Education și a constat într-un interviu în limba engleză cu membrii Comisiei de Evaluare a concursului.

Câștigătorii celor 2 tabere internaționale în Oxford vor fi anunțati la festivitatea de premiere care va avea loc în data de 12 mai la Muzeul Grigore Antipa (București), începand cu ora 11:00 !

Felicitări tuturor participanților și mult succes celor 52 de finaliști care sunt atât de aproape de experiența unei veri de neuitat într-o tabără Mirunette!

O tabără internațională în Anglia reprezintă o ocazie inedită de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interacționa cu elevi de diverse naționalități, de a testa sistemul de învățământ britanic, de a locui în campusurile unor școli de elită și de a vizita obiectivele turistice celebre din Marea Britanie ! În taberele internaționale în Anglia, elevii urmează cursuri de limba engleză standard, intensiv sau cu tematici speciale, în centre academice importante. Perfecționarea nivelului de limba engleză si eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercițiul într-un mediu de vorbitori nativi.

Vorbirea limbii engleze este incurajată și in afara orelor de curs: activitățile interactive, jocurile și excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internaționali în diverse conversații. Elevii români leagă prietenii de neuitat cu alți tineri cu pasiuni similare din întreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, ruși, japonezi, brazilieni etc, având oportunitatea extraordinară de a explora diversitatea culturala în taberele internaționale.

Toti elevii care au participat în tabere internaționale în străinatate au afirmat entuziast că aceasta experiență memorabilă le-a schimbat viața și le-a deschis noi orizonturi!

Pentru a afla mai multe detalii despre taberele internaționale Mirunette, ne puteți contacta la office@mirunette.ro sau la telefon 0735 159 626.

Parteneri educaționali: Inspectoratul Școlar al Municipiului București și British Council Romania

Parteneri culturali: Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa

Sponsori: Editura Humanitas, DentEstet, Boutique Hotel Club Austria Bușteni, Hotel Royal Poiana Brașov, Orășelul Cunoașterii, Happy Cinema, Ideal Board Games, Opera Comică pentru Copii

Parteneri Media: Școala Intuitext, Didactic.ro, Suntparinte.ro, România Pozitivă, Romantic FM, Cluj Today, Ziarul Națiunea, Ziarul de Iași, Wink.ro, School News, Stiripentrucopii.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.