Mircea Badea nu mai amenința artiștii tineri

0

autor text: anonim. 

 

Mircea Badea comunică agresivitate.

Mircea Badea  a debutat din tinerețe în televiziune. În mod cert prin toate emisiunile, pe care l-a realizat la sumedenia de posturit tv, a făcut lucruri de care nu este neapărat încântat, dar care s-au păstrat undeva acolo într-o arhivă de televiziune.

Trăim vremuri în care satira și pamfletul sunt cele mai frecventate mijloace de comunicare cu telespectatorii.  Această comunicare devine agresivă și incorect utilizată atunci când se transformă în amenințări  și instigări la violență în repetate rânduri. De ce Mircea Badea se folosește de tv și social media pentru a comunica agresivitate?

Nu s-a ajuns la un motiv anume pentru care Mircea Badea, care s-a bucurat de multă popularitate, mai ales în rândul tinerilor și care promovează libertatea de exprimare, alege să „se ocupe”, după cum afirma pe pagina de facebook personală, de niște tineri artiști care nu au făcut nimic altceva în afară de a-și practica meseria.

Așadar, ce dorește realizatorul TV, proaspăt devenit tătic, prin noua sa atitudine de incitare la violență? Libertate după regulile lui Mircea Badea sau deloc?

no comment

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează