Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mindfulness cu Daniela Andreescu

0

Sunteți alergici la sfaturile atotștiutorilor? Ori poate plictisiți de rețetele de succes care vă arată cum să trăiți bine? V-ați lămurit că esența cunoașterii de sine este recunoașterea libertății? Sau vă place să explorați meandrele minții și să vă delectați cu jocul emoțiilor? Ori, poate, aveți convingerea că singurul lucru care contează pentru a trăi înțelept este întâmpinarea existenței în deplină conștiență?

realitatea-cruda

Daniela Andreescu, autoarea volumului Cum gătim realitatea vă propune un rețetar în care sunt dezvoltate diverse teme care par a consuma cea mai mare cantitate de viață: modele pe care le urmăm; scopuri, visuri și dorințe după a căror realizare tânjim; frământări legate de alegeri, stres și fericiri; încurcături înspre care ne îndreaptă gândurile și emoțiile; drame conceptuale despre stimă și încredere, vulnerabilitate și putere, suflet, spirit și sine.

Săptămânal Daniela Andreescu ne va oferi câte o rețetă menită să stimuleze gândirea și încrederea în forțele proprii. Exercițiile de imaginație și meditațiile propuse vor oferi  o modalitate de a utiliza resursele mental-emoționale naturale pentru o spiritualitate bazată pe conștiență.

Daniela Andreescu este coach, formator în managementul comunicării şi relaţiilor interpersonale, facilitator pentru dezvoltare umană, instructor de meditaţie şi mindfulness, autor. A urmat diferite stagii de pregătire în domeniul dezvoltării personale, al tradiţiilor contemplative şi terapiilor alternative, a început studiul şi practica mindfulness  în 1996, a participat la conferințe și seminarii dedicate cercetărilor din domeniul ştiinţelor cognitive. S-a format ca și coach în cadrul şcolii internaţionale Meta-Systeme Coaching, este primul formator în managementul comunicării şi relaţiilor interpersonale prin Metoda ESPERE® din România, validat de Institute ESPERE International Paris, este membră a International Coach Federation.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.