Mindfruit.ro sustine Carevasazica, ziarul studentilor cu atitudine

0

Incepand de vineri, 8 martie 2013, platforma de crowdfunding Mindfruit.ro sustine ziarul studentesc Carevasazica. Produs cultural si experiemental al asociatiei VIP (Voluntari pentru Idei), ziarul se afla déjà la a sasea editie si are nevoie de sustinere financiara pentru a trece la nivelul urmator.

Carevasazica incurajeaza tinerii sa gandeasca, sa analizeze, sa se spuna exprime si sa isi exploateze talentul. Ca “ziar de informare cu cap”, el promoveaza scrisul ca modalitate de exprimare a creativitatii si urmareste sa educe tinerii prin subiectele variate pe care le abordeaza. Gazeta promoveaza un stil jurnalistic lipsit de constrangeri, avand totodata caracter experimental si incurajeaza tinerii pasionati de jurnalism sau arte vizuale sa-si cultive si sa-si manifeste talentul.

Conceptul pentru numarul sase al revistei este  “Romanescul”. Acesta va fi transpus in muzica romaneasca, filme, cultura, economie, branduri, etc, cu scopul de a contura si pastra identitatea nationala, dar mai ales, de a apropia studentii de spiritul autothon. In plus, publicatia va gazdui  interviuri cu oameni deosebiti, articole pe teme romanesti si o ancheta cu oameni de cultura.

Proiectul este activ pe Mindfruit.ro timp de 1 luna si are nevoie de suma de 6000 de lei pentru a merge mai departe.

Mai multe detalii, aici: www.mindfruit.ro/proiect/Carevasazica_9

project_image_55

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează