Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

METRO.digital angajează!

0

METRO.digital, compania de tehnologie a METRO, unul dintre liderii pe piață în comerțul angros, anunță că face angajări în România. În acest moment sunt deschise 30 de poziții în București, Cluj și Brașov pentru: Java Developer, Scala Developer, JS Developer, Fullstack Developer, Technical Architect, Big Data Developer, Data Scientist, Project Manager, Product Owner, Domain Expert, Security Engineer, Site Reliability Engineer, dar vor urma și altele în viitorul apropiat.

Sunt căutați oameni capabili să-și organizeze singuri programul și să lucreze în regim de telemuncă; oameni motivați, care pot lucra independent, dar înțeleg importanța muncii în echipă și care se adaptează continuu dinamicii din domeniul tech. Noțiunea de incluziune și diversitate este foarte importantă pentru METRO.digital, deoarece în companie lucrează oameni care provin din țări și culturi diferite.

METRO.digital filtrează foarte bine nivelul de competență al celor care doresc să ajungă în companie, de aceea este crucial ca angajații viitori să aibă motivația și interesul pentru dezvoltarea profesională continuă.

Echipele noastre construiesc produse inovatoare, care conduc afacerea METRO. Cu acest obiectiv în minte, căutăm în permanență oameni autonomi, dedicați, capabili de performanță, oameni care fac diferența. Oferim, în schimb, o experiență de candidat grozavă, un proces de recrutare eficient, feedback constant un proces ușor de onboarding, mediu profesionist, diversitate tehnică și culturală, o cultură a bunăstării, o comunitate”, spune Sidonia Barna, Manager Resurse Umane METRO.digital România.

Mai multe amănunte despre fiecare poziție în parte se pot găsi aici: https://metro.digital/join-us.

METRO.digital a fost înființată în decembrie 2020, în urma semnării unui parteneriat strategic multianual între METRO AG și Wipro Limited, la preluarea celor două companii de tehnologie ale angrosistului – METRONOM în Germania și METRO SYSTEMS în România. Actorul global va asigura toate infrastructurile IT și serviciile de aplicații pentru toate țările METRO, în timp ce METRO.digital se va concentra pe soluții și produse IT inovatoare.

METRO.digital va investi în modernizarea digitală pentru a lansa inovații cheie în cadrul abordării Wholesale 360 ​​a METRO AG. Vor fi dezvoltate soluții digitale precum M | Companion și M | Transport, care să asigure clienților METRO avantaje de vânzare unice.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.